Uitvoerder NBd

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Schijndel

Voor het team NBd (werkzaam vanuit Schijndel) is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Uitvoerder.

Dit ga je doen

In de rol van Uitvoerder geef je operationeel leiding aan het uitvoeringsproces op diverse projecten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, veiligheid en het (financiële) resultaat. Daarnaast heb je veelvuldig contact met opdrachtgevers over de uitvoering, indien nodig zet je van daaruit acties uit.

Dit is je afdeling

Je werkt binnen het team NBd, vanuit de vestiging te Schijndel. Dit team werkt aan het contract voor de Nationale Bewegwijzeringsdienst dat zorgt voor een uniforme bewegwijzering op de wegen. Het NBd team binnen Van Rens mobiliteit adviseert, ontwerpt, levert en zorgt voor plaatsing van bewegwijzering. Daarnaast heb je veelvuldig contact met gemeenten, NBd, constructeurs en aannemers om werkzaamheden af te stemmen en van daaruit acties uit te zetten.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een flexibele en proactieve werkhouding en het vermogen om zelfstandig te functioneren en het team te motiveren. Overige functie-eisen:
- Een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek
- Kennis van de huidige regelgeving en contractvormen (UAV-GC)
- Minimaal 2 jaar werkervaring als uitvoerder
- Een VCA-VOL certificaat (of bereid dit te halen)
- Klantgerichte en dienstverlenende instelling
- Aantoonbare ervaring met projectmatig werken

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Uitvoerder NBd team bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail en bewegwijzering. Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via