Boormeester Infratechnieken

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Utrecht

Heb jij de nodige werkervaring en wil jij graag in een mooie technische organisatie werken? Kom dan bij ons! Wij hebben een diversiteit aan projecten, mooie ontwikkelingsmogelijkheden en wij komen graag met jou in gesprek.

Dit ga je doen

Als Boormeester open- en gesloten front boringen zorg je samen met je collega’s en eigen materieel dat het boorproject tot een goed einde wordt gebracht. Dit betreft veelal het boren/persen van buizen onder het spoor, weg of watergang die tijdens de werkzaamheden gewoon in bedrijf blijven. Wij vragen hierbij een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel om onder de uitvoerder de klus te klaren. Tevens werk je als medewerker in een ploeg die zware brugdekken, tunneldelen of constructies door middel van hydraulische vijzels verplaatst, optilt of laat zakken. Verder realiseer je fundaties ten behoeve van de montage van geluidsschermen of bovenleidingen en de bouw van geluidschermen of schanskorven zelf. Dit alles in een dynamische omgeving zoals bij het spoor of de weg. Veelal wordt er gebruik gemaakt van eigen machines en materieel, kortom een veelzijdige baan in de civiele techniek.

Je hebt de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen op het gebied van bijvoorbeeld lassen en hydrauliek.

Dit is je afdeling

Jij als Boormeester komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met veel verschillende disciplines onder één dak. Wij werken landelijk aan kleine tot middel grote projecten waar je een brede rol oppakt. Ook is het mogelijk dat je als specialist mee werkt aan grote integrale projecten. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken, waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een kleine organisatie.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken kan werken in teamverband, is enthousiast, praktisch, zelfstandig, inventief en flexibel.

Je hebt affiniteit met techniek en de civiele bouw.

Verder vragen we:

  • bij voorkeur: een technische opleiding;
  • ervaring als boormeester bij open- en gesloten frontboringen;
  • rijbewijs B, voorkeur met aanhangwagen;
  • woonachtig in de regio Utrecht.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in de CAO Bouw & Infra.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via