Boormeester Infratechnieken

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Heb jij (civiel) technische werkervaring? Wil je graag wat anders doen binnen de techniek en zoek je een vaste functie met veel verantwoordelijkheid? Al eens gedacht aan om als Boormeester te gaan werken? Grijp dan nu jouw kans! Wij geven jou de mogelijkheid om je bij Strukton Infratechnieken te ontwikkelen tot een professionele Boormeester. Heb jij al ervaring? Dan heb je een streepje voor en komen we uiteraard ook graag met je in contact!

Dit ga je doen

Hoofdzakelijk boor en pers jij samen met jouw collega’s buizen onder het spoor, weg of watergang door middel van gesloten front boringen, waarbij gebruik wordt gemaakt van eigen materieel. Het vak van boormeester is echt een specialisme. Als boormeester bedien jij de machine en draai jij aan de juiste knoppen om de boring tot een succes te maken. Daarbij heb je ook zeker de hulp van jouw collega’s nodig. Jij hebt het overzicht en stuurt de ploeg aan. Een ploeg bestaat gemiddeld uit zo’n vies personen. Uiteraard help jij je collega’s een handje mee en steek jij ook de handen uit de mouwen.

Naast de gesloten front boorwerkzaamheden, zal je ook open front boringen verrichten en werk je als medewerker in een ploeg die zware brugdekken, tunneldelen of constructies door middel van hydraulische vijzels verplaatst, optilt of laat zakken. Ook realiseer je fundaties ten behoeve van de montage van geluidsschermen of bovenleidingen en de bouw van geluidsschermen of schanskorven zelf.

Jouw werkzaamheden bevinden zich in heel Nederland. Het kan zijn dat je een keer in de kost gaat of dat je een weekend werkt, gemiddeld is dit een paar keer per jaar. Jouw werktijden zijn afhankelijk van de planning van het project. Het kan zijn dat je samen met elkaar nog even doorwerkt om de klus die dag te klaren. Gemiddeld zullen jouw werktijden tussen 07:00 en 16:00 uur liggen.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.250 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Strukton Infratechnieken is onderdeel van Strukton Civiel en gespecialiseerd in pers-/boortechnieken, schuif-/vijzeltechnieken, geluidswering en mastfundatie. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

Het vak van Boormeester is een echt specialisme en leer je alleen in de praktijk. Het is een grote pré wanneer je al ervaring hebt als Boormeester. Heb je nog geen ervaring maar wil je heel graag het vak leren? Dan ben je bij deze zeker uitgenodigd om te solliciteren. Wij zullen jou dan klaarstomen tot een professionele Boormeester.

Hiervoor vragen wij wel jouw commitment en enthousiasme voor het vak! Daarnaast is het fijn wanneer je al gewerkt hebt in de (civiele) techniek, bijvoorbeeld in het grondverzet of je hebt ervaring met het bedienen van machines. Daarnaast heb je minimaal een MBO 3 opleiding afgerond, bij voorkeur in de techniek. Verder heb je een goede beheersing van Nederlandse taal nodig, zodat je jouw collega’s goed kan aansturen.

Als boormeester moet je goed in teamverband kunnen werken. Naast het samenwerken met jouw directe collega’s, schakel je ook veel met de uitvoerder waar je werkzaam onder bent. Daarnaast kan je goed vooruitzien en ben je proactief. Jij helpt mee om het project zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Hierin neem je jouw verantwoordelijkheid, je moet dan ook stevig in je schoenen kunnen staan. Verder ben je handig en weet je van aanpakken.

Voor deze baan heb je een rijbewijs B nodig, bij voorkeur met aanhangwagen. Het is fijn wanneer je centraal in Nederland woont, gezien de projecten overal in Nederland kunnen zijn.

Dit mag je van ons verwachten

Jij als Boormeester komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Strukton staat bekent om een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan opleidingen in het lassen en hydrauliek. We bieden je een baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 48 vakantiedagen per jaar. Ook kun je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kun je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen, kun je gebruik maken van gratis online trainingen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel. De functie is fulltime (40 uur per week).

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Ilona Wopereis, Corporate Recruiter via 06 38 30 57 19.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over het werken als Boormeester dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via