Maatvoerder

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Een vaste baan met een goed salaris, flexibele werktijden, de leukste collega’s en een leaseauto krijg jij bij deze functie. Maar je wordt pas echt enthousiast van actie! Want je komt op plekken waar niemand anders zo snel komt. Op hoogte, in de diepte en langs de weg op projecten in de beton- en wegenbouw. Voor actie, kom je nu in actie!

Dit ga je doen

Als maatvoerder bij Strukton Civiel Zuid ben je van begin tot eind betrokken bij onze zeer afwisselende projecten binnen de beton- en wegenbouw. In overleg met de projectleider maak je keuzes in de toe te passen meetmethoden, welke instrumenten je gaat inzetten en de wijze waarop je de resultaten vastlegt. Je bent veel onderweg want je werkt op locatie en het werkgebied strekt zich uit over de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Je bent verantwoordelijk voor het zo efficiënt mogelijk (3D) inmeten en uitzetten van projecten. Jij zorgt ervoor dat de tekeningen die je krijgt aangeleverd vertaald worden naar de realiteit zodat de uitvoerders hun werk goed kunnen doen. Maar ook in de voorbereiding van deze projecten speel je een rol, bijvoorbeeld bij het bepalen van het aantal m3 grondverzet, de tonnen asfalt of het aantal strekkende (kilo)meters band dat moet worden ingekocht.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tijdig, volledig en betrouwbaar opstellen van meetgegevens en waarnemingen in duidelijke en eenduidige rapportages, meld je afwijkingen in het bestek en in de tekeningen en ondersteun je de uitvoerder en/of projectleider in de afhandeling van afwijkingen.

Je overlegt regelmatig met de uitvoerder en/of de projectleider waardoor je jouw eigen werk goed kunt voorbereiden. Zo ben je op de hoogte van wat er van jou als maatvoerder verwacht wordt en bepaal je zelf wat er nodig is om datgene wat op de tekentafel is bedacht buiten tot werkelijkheid te laten komen.

Dit is je afdeling

Strukton Civiel is de specialist in infrastructurele oplossingen binnen Strukton. Met meer dan 1.000 gemotiveerde en enthousiaste mensen werken we iedere dag weer aan grensverleggende grootschalige infrastructurele projecten in Nederland en daarbuiten. Projecten waarin technische grenzen verlegd worden en vindingrijkheid het verschil maakt. Met respect voor mens en milieu en in nauwe samenwerking met alle betrokken partijen. Onze organisatie is volop in ontwikkeling. Naast grote integrale projecten werken we ook regionaal aan kleinere projecten. Veel klanten leggen regionaal het eerste contact. Lokale betrokkenheid vinden wij daarom van groot belang. Vanaf 1 januari 2019 hebben onze regiobedrijven allemaal één naam: Strukton Civiel.

Dit verwachten wij van jou

Wij zijn op zoek naar iemand die snel kan schakelen tussen diverse projecten en werkzaamheden en die proactief en communicatief sterk is. Uiteraard ben je nauwkeurig en zelfstandig, maar in deze functie is het ook zeer belangrijk dat je goed in teamverband kunt samenwerken. Verder:

• Heb je MBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een opleiding richting landmeetkunde of civiele techniek) met (ruime) kennis van Geodesie
• Heb je bij voorkeur tenminste 5 jaar werkervaring, maar als iemand interesse heeft in het vak is het zeker te leren!
• Ervaring met AutoCAD en Civiel3D en met de apparatuur (voornamelijk Leica en Trimble) is een pre
• Ben je woonachting in de regio (Zeeland, Noord-Brabant of Limburg)
• Ben je in het bezit van rijbewijs B en van een VCA/DVP diploma of ben je bereid deze te halen

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken.

We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris dat uitbetaald wordt in 13 periodes, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

De functie is fulltime waarbij er veel gereisd zal moeten worden, daarom krijg je een auto van de zaak. De werkzaamheden zullen niet alleen overdag maar ook ’s nachts en in de weekenden uitgevoerd moeten worden, uiteraard staat hier, bovenop het salaris, een aanvullende vergoeding tegenover.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43838275.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van Maatvoerder dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via