Tendermanager

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Breda

Ben jij in staat het beste in jezelf en je team naar boven te halen, zodanig dat je boven het maaiveld uitkomt op het gebied van het winnen van aanbestedingen? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van Tendermanager voor het centraal bedrijfsbureau van Strukton Civiel in Zuid-Nederland.

Dit ga je doen

Op het centraal bedrijfsbureau werk je in teamverband met begroters, planschrijvers, projectcoördinatoren en specialisten aan inschrijvingen op UAV-GC en EMVI-projecten. Je bereikt met het team een focus waarbij je een strategie vaststelt, hieraan vasthoudt en deze onderbouwd. Dit bereik je door de teamleden aan te sturen, te faciliteren, de raakvlakken in beeld te hebben en in gesprek te zijn met onze klanten. De specialisten van heel Strukton Civiel en onze externe partners werken ook in deze teams met je samen.

Als Tendermanager ben jij verantwoordelijk voor de winnende strategie. Hierin onderscheiden we vier facetten: de klantstrategie (het doorgronden van de vraag achter de vraag van de klant), de productstrategie (met welke producten en diensten geven wij invulling aan de behoefte van de klant), de concurrentiestrategie (wat is het onderscheidend vermogen ten opzichte van de klant) en de omgevingsstrategie (hoe bieden wij dit aan binnen de omgevingscontext). Wij gaan voor iemand met een winnaarsmentaliteit, tweede worden in dit vak is voor jou geen optie!

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Zuid is de regio die alle kleine tot middelgrote projecten in Zuid-Nederland verwerft en uitvoert. We hebben een afdeling beton en waterbouw en meerdere vestigingen voor infra gerelateerde activiteiten. Specialismen als onderhoud aan kunstwerken, voegovergangen, voorspantechnieken, leidingbouw en gladheidsbestrijding zijn ook in ons bedrijf aanwezig. We zijn nauw verbonden met alle Strukton Civiel bedrijven en werken hier bij voorkeur mee samen. Als onderdeel van het Technologiebedrijf Strukton beschikken we over een geweldig pakket innovaties, capaciteit en talent. Het centraal bedrijfsbureau is gevestigd in Breda, we gaan buiten een minimale fysieke samenwerking met het Tenderteam flexibel om met je werklocatie en onze vestigingen en ICT faciliteiten maken dit ook mogelijk. Het centraal bedrijfsbureau verzorgt de tenders voor alle EMVI inschrijvingen en UAV-GC contracten in de regio Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Gelderland Zuid (Rivierenland). We zijn erg succesvol in dit type aanbestedingen en projecten, onze scoringspercentages onderbouwen dit.

Dit verwachten wij van jou

We zoeken een collega die naast het projectmatig organiseren van een tender vooral veel focus brengt in de propositie die aan onze klant wordt aangeboden. Je bent een echte doorzetter, staat als het nodig is stevig in je schoenen, bent nadrukkelijk resultaatgericht en accepteert niet zomaar een nee. De lat hoog leggen zit in je natuur. Verder ben je organisatorisch sterk, faciliteer je goede vastlegging en informeer je de stuurgroep over de strategie, kwaliteit en opvolging gemaakte afspraken. Je bent fulltime beschikbaar.

Daarnaast voldoe je aan de voldoe je aan de volgende eisen:

 • je hebt een afgeronde opleiding in de civiele techniek op Hbo-niveau met minimaal 5 jaar werkervaring en ervaring met (coachend) leidinggeven;
 • je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in het Kwaliteitsdeel van aanbestedingen in de GWW sector (EMVI), bij voorkeur ben je ook bekend met Best Value aanbestedingen;
 • je hebt een nadrukkelijke en minimaal coördinerende rol gehad in het kwaliteitsdeel van tenders waarbij op dit onderdeel hoge scores zijn behaald. Als je eerder coördinerende rollen hebt gehad in andere onderdelen van tenders is dat een pre;
 • je kan de resultaten goed overleggen.

Ben je enthousiast, maar twijfel je aan je ervaring, aarzel niet om je cv en motivering op te sturen, want ook jong talent is welkom!

Dit mag je van ons verwachten

Je wordt gecoacht door een ervaren Tendermanager en je kan gebruik maken van bewezen succesvolle methoden en tenderteamleden met ervaring. Daarnaast kom je in een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • 15 ATV dage
 • Pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • Auto van de zaak
 • Collectieve ziektekostenverzekering

Neem contact op

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43 83 82 75 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civlel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via