Technisch Medewerker Back Office

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Systems - Sittard
Dankzij jou kunnen onze mensen goed voorbereid en veilig werken, op en aan het spoor en niet te vergeten in de Koning Willem-Alexander tunnel onder Maastricht.

Dit ga je doen

Vanuit het Strukton kantoor van Strukton Systems in Sittard is de Technisch Medewerker Backoffice volledig zelfstandig verantwoordelijk voor het voorbereiden en (technisch-administratief) beheren van het toegewezen onderhoudscontract van de A2 ondertunneling van Maastricht. Een hele verantwoordelijkheid die jij met al je ervaring aankunt. Die ervaring zet jij in bij het opstellen, voorbereiden en dispatchen van orders uit het workorder proces. Natuurlijk zorg je er ook voor dat alle teamleden inhoudelijk goed op de hoogte zijn van die plannen en dat deze op juiste wijze worden uitgevoerd. Je zal verantwoordelijk zijn voor het adequaat aannemen, inplannen i.o.m. uitvoerder en afhandelen van storingsmeldingen. Je fungeert daarbij als eerste aanspreekpunt voor Projectmedewerkers, Onderaannemers en de interne specialisten. De Technisch medewerker Back Office bewaakt de uitvoering van procedures en systematiek (uniforme werkwijze) ten aanzien van contracten, signaleert afwijkingen en rapporteert deze aan de betrokken leidinggevende. Als Technisch medewerker Back Office zet jij bovendien al jouw kennis en kunde in bij het:

 • Het afstemmen van de benodigde en beschikbare capaciteit voor storingen en onderhoud i.s.m. uitvoerder
 • Zorg dragen dat materialen en diensten juist en tijdig binnenkomen
 • Verzorgen van een juiste en tijdige terugkoppeling van de ingeplande en uitgevoerde orders aan opdrachtgever/derden/intern
 • Monitoren en opvolgen van mogelijke vervolgacties

Dit is je afdeling

Bij Strukton Systems draait het om elektrotechniek. Dit is zeer breed en divers. Een paar mooie voorbeelden? Wat dacht je van het werken aan technische installaties op treinstations zoals liften, roltrappen, automatische deuren, bruggen en sluizen? En bij Strukton Systems draait het ook om energie. Energie in de vorm van de bovenleiding die ervoor zorgt dat de trein kan rijden. Maar ook voedingen in de vorm van de kastjes die langs het spoor staan. Vaak werken we onder hoogspanning, in voltage dan. We werken aan hoogspanning- of onderstations. En wat dacht je van het monitoren van wissels. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Zo voorkomen we storingen aan de systemen rondom het spoor. Deze techniek optimaliseren we continu. Hoe gaaf dat een technologische innovatie uit Nederland de internationale markt verovert? Jouw toekomstige collega’s zijn echte vakmensen en houden van techniek. Zet jij ook graag jouw technologische kennis in op het gebied van spoor en energie? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Als jij iets doet, dan ga je er voor de volle 100% voor. Diezelfde inzet en betrokkenheid verwacht je ook van je collega’s. Dat komt goed uit, want bij Strukton Rail Systems gaan we altijd voor het beste. De beste kwaliteit en de beste vakmensen. Jij bent een echte kartrekker die met al je kennis en ervaring de afdeling naar een nóg hoger niveau tilt. Met flair en doorzettingsvermogen krijg jij in iedere situatie de onderste steen boven. Je communiceert makkelijk en dat komt je goed van pas als je informatie haalt en kennis deelt. Voor de vacature Technisch medewerker Back Office neem je verder mee:

 

 • In ieder geval HBO-werk- en -denkniveau, opgedaan door opleiding en/of werkervaring
 • Een diploma Technische MBO niv. 4. Bij voorkeur aangevuld met functiegerichte cursussen en trainingen op het gebied van Werkvoorbereiding
 • Minimaal 1 – 3 jaar HBO ervaring of 2- 4 jaar op MBO+ niveau
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de Arbowet
 • Woonachtig in de regio Sittard

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Systems biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een marktconform salaris per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Nazanin Sharif Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)6 15 53 97 21 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via