vacature Uitvoerder Rail gezocht

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Equipment - Den Bosch
Aan de slag als Uitvoerder Rail bij toonaangevende spoor infra projecten? Houd je niet van gaten in je planning en denk jij maximaal vooruit? Dan ben jij de persoon die Strukton Rail zoekt!

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Rail bij Strukton Capacity geef je leiding aan een team van 20-25 uitvoerende specialisten. In samenspraak met het projectteam zorg jij voor het doelmatig inzetten van personeel en machines voor een grote diversiteit van projecten in binnen- en buitenland.

Je taken op een rijtje:
 • Zorgdragen voor de realisatie van contract- en/of bestekafspraken conform geldende wet- en regelgeving;
 • Zorgdragen voor het toezicht op de totale veiligheidsorganisatie, rekening houdend met alle werknemers (inclusief onderaannemers en leveranciers) en signaleren, melden en ingrijpen bij afwijkingen;
 • Pro-actief deelnemen aan het wekelijkse operationele overleg;
 • Aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van de medewerkers uit je team;
 • Adviseren van diverse partijen over bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden;
 • Zorgdragen voor een juiste inzet en aansturing van onderaannemers en leveranciers
 • Zorgdragen voor en toezicht houden op de totale veiligheidsorganisatie. 

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Equipment werk je met de grootste en meest geavanceerde machines binnen en buiten Nederland. Dit zijn technologische hoogstandjes waar jouw hart als vakman echt van gaat kloppen. Ons pareltje? De vernieuwingstrein. Deze werkt door heel Europa aan de mooiste projecten ter vernieuwing van het spoor. Zoals de Hogesnelheidslijn in Kopenhagen. Maar ook dichterbij huis bij een spoorvernieuwing van 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Natuurlijk hebben we nog veel meer machines. Locomotieven, stopmachines, ballastmachines, bovenleidingmaterieel en spoorkranen. Onderhoud aan deze machines doen we zelf. Ook zorgen wij ervoor dat de machines op de juiste plek en tijd optimaal beschikbaar zijn. Jouw toekomstige collega’s houden van machines en zijn trots op hun vak.

De afdeling Capacity is onderdeel van Strukton Rail Equipment en is verantwoordelijk voor het inzetten van spoorgebonden machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten. De afdeling Capacity krijgt aanvragen voor het leveren van personeel en machines vanuit verschillende Europese onderdelen van Strukton Rail en derden. Onze medewerkers zijn dan ook actief in binnen- en buitenland.

Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zijn we op zoek naar een persoon die het leuk vind om, samen met collega's en conform een eenduidig beleid, het beste uit medewerkers te halen. Je bent een persoon met uitstekende communicatieve vaardigheden, snel kan schakelen en continu oog heeft voor een veilige werkomgeving.

Je beschikt over;
 • MBO + / HBO denk & werknivo
 • Enkele jaren ervaring als Uitvoerder GWW of Rail infra
 • Affiniteit met geautomatiseerde (plannings) systemen en IT in het algemeen
Daarnaast ben je Procesmatig en Leergierig en heb je GEEN 9-tot-5 mentaliteit. (Het overgrote deel van het werk zal in de weekenden, avond en nacht worden uitgevoerd.)

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
 • een salaris en toeslagen conform het CAO RIS (Rail infrastructuur) per 4 weken.
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze vacature? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747 of via jeffrey.smit@strukton.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via