Aankomend tendermanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Breda

Centraal bedrijfsbureau van Rasenberg Infra zoekt (aankomend) tendermanager!

Dit ga je doen

Als (aankomend) tendermanager centraal bedrijfsbureau ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van de kostprijs en het bijbehorend risico- en kansenprofiel. Tevens ben je in voorkomende gevallen ook verantwoordelijk voor de vertaling van de klantvraag in ons plan van aanpak (EMVI). Je bent in staat de kostprijs en het EMVI-plan in- en extern te presenteren.

Het opstellen en analyseren van financiële informatie ten behoeve van aanbestedingen, kostprijsberekeningen en offertes behoort tot je takenpakket. Je werkt samen met een tenderteam en je zorgt voor een effectieve werkverdeling binnen het team. Je signaleert en analyseert afwijkingen en bent verantwoordelijk voor een efficiënt tenderproces.

Dit verwachten wij van jou

Je bent in het bezit van een HTS-diploma Civiele Techniek en hebt kennis van moderne contractvormen, zoals UAV-GC. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in het calculeren van UAV-GC GWW en/of Civiel werken, ervaring met opstellen van EMVI-documenten is een pré. Je bent integer, besluitvaardig en je hebt een inlevend en commercieel vermogen.

Dit mag je van ons verwachten

Het onderscheidend vermogen van Rasenberg Infra zit hem in de mentaliteit van de mensen die er werken. Wij zijn inlevend, initiërend en innovatief. Dat zie je terug in de cultuur en de mensen. Met Rasenberg Infra denk je verder, groei je verder en ontwikkel je verder.

Organisatie

We staan bekend om ons asfalt en dit blijft een kracht. Maar Rasenberg Infra is veel meer dan alleen asfalt. We ontwikkelen complete infrastructuren, bouwen viaducten, leggen wegen en fietspaden aan en onderhouden verkeerstrajecten.

Als wegenbouwer met een missie, streven we naar een krachtig en duurzaam samenspel tussen weg en weggebruiker. Innovaties en technologieën ontwikkelen, waar zowel opdrachtgever als eindgebruiker veilig mee op weg kunnen. We willen voorop lopen in (technologische) ontwikkelingen en altijd met een buitengewone aandacht voor de leefomgeving. Met persoonlijke betrokkenheid in de regio, van ontwerp tot en met realisatie en onderhoud.

Meer weten?

Neem contact op met Maarten Nijhoff, Projectmanager Centraal Bedrijfsbureau, telefoonnummer 06-34921046.

Solliciteren

Herken jij je in deze vacature? Stuur dan je cv met motivatiebrief naar HRM@rasenberginfra.nl o.v.v. vacature aankomend tendermanager. Je ontvangt binnen 2 weken een reactie.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via