Elektromonteur Energievoorziening

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton - Nederland
Met trots werken aan het spoor. Nederland mobiel houden door op een zo veilig mogelijke manier elektrotechnische installaties op te leveren of van onderhoud te voorzien. Dankzij jouw inzet rijden treinen op tijd.

Dit ga je doen

Dankzij jou werken seinen zoals ze moeten en kunnen duizenden treinreizigers van A naar B komen. Zonder hinder. Dat is waar jij het als Monteur Energievoorziening voor doet.  
Als je start bij Strukton Rail begint het pas. Afhankelijk van je kennis en ervaring volg je een meerjarig opleidingstraject waarin je jezelf kunt ontwikkelen binnen het vak. Je leert, terwijl je werkt. Kilometers spoor liggen in jouw handen. Die verantwoordelijkheid draag je met trots. Want als de techniek niet werkt, dan heeft Nederland er last van. Drukke spitsen, overvolle treinen: je moet er niet aan denken. Daarom zet jij je in bij het:

 • controleren en doormeten van elektrotechnische elementen in en rond om het spoor.
 • veilig werken: zowel voor jezelf als voor je collega’s.
 • verbeteren van kwaliteit door kennis te delen.

Dit is je afdeling

Houd je van vrijheid en afwisseling? Dan is het onderdeel Projecten van Strukton Rail de werkplek voor jou. Hier werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan grote spoorprojecten in binnen- en buitenland. Welke machines en projecten dat zijn? Bijvoorbeeld onze vernieuwingstrein die is ingezet bij de spoorvernieuwing van ruim 18 kilometer tussen Mariënberg en Almelo. Of wat dacht je van een nieuwe spoorlijn dwars door het centrum van Stockholm?  Je werkt als monteur energievoorziening door heel Nederland. Van Groningen tot Zeeland, en alles wat daartussen ligt. Afhankelijk van het project ga je met 2 of meer collega’s op pad. Als dat ver van je woonplaats vandaan is, overnachten jullie in een hotel, geheel op kosten van Strukton. Met veel mooie projecten in het verschiet, zie jij het zitten om Nederland een stuk mobieler te maken. Jouw kennis en kunde komen daarbij goed van pas. Verantwoordelijk zijn voor 6.000 kilometer spoor? Dan is de functie van Monteur Energievoorziening de juiste keuze voor jou. Wellicht goed om te weten: bij deze functie horen geen piket- of storingsdiensten, dus heb je een mooie balans tussen je werk en privéleven.

Dit verwachten wij van jou

Jouw hart gaat sneller kloppen van techniek en nieuwe elektrotechnische projecten: ze zijn jou op het lijf geschreven. Met oog voor veiligheid werk je samen met je collega’s aan de mooiste projecten overal in Nederland. Logisch dus dat samenwerken in je bloed zit, want alleen red je het namelijk niet. Bovendien vertrouw je op je technische kennis en weet je deze moeiteloos in de praktijk te brengen. Wat je verder nodig hebt als Monteur Energievoorziening is:
 
 • minimaal een MBO-diploma niveau 3 richting elektrotechniek of installatietechniek, zoals MTS, EMSI, TSI, EMBI of TBI
 • ervaring is niet vereist, maar wel mooi meegenomen: bijvoorbeeld als Monteur Elektrotechniek Sterkstroom-installaties of Bedrijfsinstallaties
 • uitstekende kennis van energie- en/of elektrotechniek.
 • een rijbewijs.

Dit mag je van ons verwachten

Een warm welkom waarbij we zorgen dat je goed beslagen ten ijs komt. Zo krijg je vanaf dag 1 een ervaren mentor toegewezen die je klaarstoomt voor jouw carrière op en langs het spoor. Ook investeren wij graag in jouw opleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat je volop de kans krijgt om te ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Daarbovenop bieden wij je ook nog (op fulltime basis):
 • Uitstekend salaris op basis van de cao Railinfrastructuur.
 • Alle faciliteiten om je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan een bus en een mobiele telefoon.
 • Pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds
 • Opleidingen en trainingen om je als persoon en als technici te ontwikkelen
 • Een rijkelijke beloning wanneer je nachten of weekenden werkt.
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 23 adv-dagen.

Neem contact op

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons. 
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via