Projectleider Bouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Capelle aan den IJssel

Strukton Worksphere zoekt een daadkrachtige Projectleider Bouw die de touwtje stevig in handen heeft in onze projecten.

Dit ga je doen

Als Projectleider Bouw bij Strukton Worksphere ben je een natuurlijke leider en deins je niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden. De projecten, tot zo’n 3,5 miljoen in omvang, zijn vaak in een complexe omgeving en multidisciplinair van aard (bouw en installaties). Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie en onderhoud. Je leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin hiërarchisch, functioneel en operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat voor het beste resultaat gaat. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent. Jij bent degene die de touwtjes stevig in handen heeft.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding bouwkunde en minstens 10 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een ruime ervaring in nieuwbouw en renovatie in de utiliteit.
  Je bent een natuurlijk leider, hebt overtuigingskracht en organisatietalent;
 • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en weet mensen te motiveren.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en vakkundig team;
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen. 
 • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving, waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor alle techniek in gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jeffrey Vreugdenhil, Recruiter regio Zuidwest, telefoonnummer 010-2582813. Solliciteren kan via de ‘solliciteer direct’ button.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via