Stagiair(e) Projecten

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Wil jij graag een bijdrage leveren aan mooie, vooraanstaande en complexe projecten? Durf jij het aan om je eigen opdracht te creëren? Een opdracht die aansluit bij de doelstellingen van het project, zoals bijvoorbeeld de bouw van het laboratorium voor RIVM of een nieuwe faculteit van Hogeschool Utrecht? Of neem jij liever een duik in de processen en procedures die bijdragen aan de totstandkoming van deze projecten? Dan zit je bij Strukton Worksphere Projecten goed. Dus reageer!

Dit ga je doen

Als stagiair(e) voor Strukton Worksphere Projecten ga je eerst aan de slag om een opdracht uit te werken met je leerdoelen, hoe je deze gaat realiseren en wat je daarvoor nodig hebt. Parallel hieraan kijk je naar de mogelijkheden die het project te bieden heeft; ga je je richten op BIM of wil je een praktische bijdrage leveren aan onze projecten door bijvoorbeeld mee te werken in de werkvoorbereiding, of mee te lopen met de uitvoerder om te leren wat de realisatie van het project allemaal inhoudt.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze stageopdracht zijn we op zoek naar een zelfstandig, doortastend en leergierig type. Iemand die goed nadenkt, maar ook plezier heeft in dóen. Je hebt verstand van je vakgebied en bent geïnteresseerd in het werk van een grote integrale aannemer. Je weet van aanpakken, omdat je graag een stempel wilt drukken met het resultaat van jouw stageopdracht. Je bent een derdejaars student of je gaat beginnen met je afstudeeropdracht. Wij staan overal voor open, dus wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Je volgt een opleiding aan de technische Universiteit, of HBO Building Environment, Technische bedrijfskunde of soortgelijks.

Dit mag je van ons verwachten

Bij Strukton ben je als stagiair(e) geen 'voorbijganger' maar een echte collega. Je werkt aan een echt project dat tastbaar is en voor iedereen zichtbaar is. Uiteraard kun je sparren met je begeleider en collega’s; je hoeft het niet alleen te doen. Als stagiair(e) krijg je een maandelijkse vergoeding.

Je werkt fulltime Strukton Worksphere Projecten. Je gaat leren hoe een groot bedrijf werkt, hoe een project wordt gerealiseerd van tenderfase tot aan oplevering en alle werkzaamheden in de tussenliggende fases. Je leert hoe verschillende disciplines, zoals bouw, elektrotechniek en werktuigbouwkunde (en soms ook verschillende werkmaatschappijen) met elkaar samenwerken om te komen tot een fantastisch eindresultaat. Jouw stage vormt een onderdeel van dit eindresultaat. Je leert deze bijdrage te leveren, doordat je meedraait op het hoofdkantoor alsmede op- en in de projecten.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via