Milieukundig Adviseur Veiligheid, Kwaliteit & Milieu (QHSE)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Part- and full-time both possible
 • Standplaats Utrecht (Maarssen)

Weet jij als milieukundig adviseur mensen in beweging te krijgen naar een duurzame en milieuvriendelijke werkomgeving? Krijg jij energie van het begeleiden van verbeterprojecten op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu? Sluit je aan bij team QHSE!

Dit ga je doen

Als milieukundig adviseur ligt jouw primaire focus bij milieumanagement. Hiervoor kom je op project- en onderhoudslocaties en adviseer en ondersteun je uitvoerende medewerkers en leidinggevenden bij complexe milieuvraagstukken, bijvoorbeeld door het verzorgen van interne trainingen, opleidingen en voorlichting op het milieu werkgebied. Naast deze bezoeken zorg je voor het continu verbeteren van ons milieumanagementsysteem. Ook stem je het milieubeleid af met het management, geef je gevraagd en ongevraagd advies en rapporteer je over de milieuprestaties n.a.v. milieuaudits.

Naast je milieukundige rol initieer en leid je één of meerdere verbeterprojecten die voortkomen uit alle QHSE-vakgebieden (Quality, Health, Safety, Environment). Met behulp van jouw informele leiderschapsstijl weet je wat er speelt in de organisatie, haal je verbeterinitiatieven op, vertaal je deze naar uitvoerbare plannen en leid je de implementatie ervan. Je bent de kwartiermaker en kartrekker voor verbeterprojecten zoals een landelijk veiligheidsprogramma, regionale certificering voor de veiligheidsladder of het automatiseren van het QHSE managementsysteem.

Als adviseur maakt je onderdeel uit van een team van zes QHSE adviseurs die landelijk opereren.

Dit verwachten wij van jou

 • HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal drie jaar werkervaring in het werkveld. Je hebt bij voorkeur een afgeronde milieu-opleiding óf een veiligheidskundige opleiding met aantoonbare ervaring en affiniteit op het gebied van milieu;
 • Bekendheid met de Nederlandse milieuwetgeving, activiteitenbesluit, vergunningstelsel en de eisen van de NEN-EN-ISO 9001 en 14001;
 • Het vermogen om je omgeving in beweging te krijgen;
 • Je schakelt gemakkelijk tussen operationele en beleidsmatige vraagstukken;
 • Affiniteit met de techniek in installatie- en onderhoudsbranche of bouwbranche.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid waarbij je onderdeel uitmaakt van een dynamisch team;
 • Diverse opleiding- of trainingsmogelijkheden om je verder te bekwamen binnen jouw vakgebied;   
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Je standplaats bevindt zich in Maarssen bij Utrecht. Voor de werkbezoeken staat uiteraard een auto van de zaak tot je beschikking.

Over Strukton Workpshere

Strukton Worksphere is een technische dienstverlener op het gebied van gebouwen en installatietechniek. Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Interesse?

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Kim Rolf von den Baumen, HR manager, telefoonnummer 06-10977854.
Voor inhoudelijke vragen over de functie neem contact op met Marcel Pruijsten, Manager Staf - afdeling SHEQ, tel: 06-53290004.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via