Contractsecretaris

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - Den Bosch
Zijn de competenties nauwkeurigheid, analytisch denken en oog hebben voor detail op jou van toepassing? En ben jij gedreven, overtuig en enthousiasmeer jij mensen op basis van inhoudelijke argumenten?

Dit ga je doen

In deze rol fungeer je als (financiële) rechterhand van de contractmanager voor een onderhoudsgebied van Strukton Rail. Samen maak je het contract tot een succes en tot een veilige, efficiënte en winstgevende overeenkomst voor zowel de klant, als voor Strukton Rail. Het sturen op- en bewaken van afspraken binnen het contract PGO Betuwe behoort tot de kern van de functie Contractsecretaris. Binnen dit contract voeren wij onderhoud en storingsherstel uit in de Betuwe. De afspraken over wat en wanneer wij aanleveren bij onze opdrachtgever heb je op je netvlies.Bij besprekingen stel je kritische vragen en overtuig je op basis van inhoudelijke argumenten en je communicatieve vaardigheden. Je trekt het initiatief naar je toe en pakt acties op die voortkomen uit deze overleggen. Je zet als Contractsecretaris de acties uit, bewaakt ze en adviseert daarbij je collega’s over de wijze van afhandeling.

Tenslotte speel je ook een belangrijke rol in de totstandkoming van aanbiedingen op klantvragen en de afhandeling van meer- en minderwerk. Je weet de financieel,- en inhoudelijk specialisten bij elkaar te brengen en dit te verwoorden in een aanbieding die de klant herkent en aanspreekt. 
Werkzaamheden:
 • Verantwoordelijk voor de contractuele sturing;
 • Verzorgen van rapportages, afwijkingen, financiële zaken en tijdige- nauwkeurige rapportages aan de klant;
 • Bewaking van afgesproken KPI's: FHT, aantallen UO's / DOTS (binnen / buiten scope ).
 • Administratie van bovenstaande moet altijd op orde zijn, zowel in het belang van de klant als het contractteam;
 • Als aanspreekpunt van de klant is het jouw drijfveer om vanuit jouw kennis van het contract en de processen proactief te adviseren en voortdurend te verbeteren;

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Verder beschik je gegarandeerd over:
 • Een afgeronde HBO opleiding (of daarmee bezig);   
 • Minimaal vier jaar werkervaring in een soortgelijke of relevante functie;
 • Kennis van PGO (prestatiegericht onderhoud) contracten is een pré;
 • Overtuigingskracht, gedrevenheid en enthousiasme.

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, 25 vakantie- en 13 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een goed pensioen
 

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0) 6 15459747
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via