Kabel Meettechnicus

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Zwolle of Maarssen
Ben jij een meettechnicus die zijn uitdaging vindt in (kabel)meettechniek? Kan jij (kabel)storingen vinden en verhelpen?
Wordt jij dan onze nieuwe collega? Want ter uitbreiding van ons team zoeken wij een klantgerichte Meettechnicus!

Dit ga je doen

Jij bent als Meettechnicus van Strukton de vakman die ervoor zorgt dat storingen snel worden gevonden én verholpen.
Ons vakgebied is in hoofdzaak de Railinfra, bestaande uit Kabels- en Leidingen, Energievoorziening en Beveiliging. Hierbij werk je nauw samen met collega's van Rail Onderhoud en Projecten.
Tevens doe je indienststellings metingen aan apparatuur, installaties en kabels alsmede kwaliteitsmetingen hieraan. Deze werkzaamheden voeren we niet alleen uit voor Strukton, maar ook voor andere partijen binnen én buiten de Railinfra.

Dit is je afdeling

Je maakt deel uit van onze compacte groep Meettechnici, die elk beschikken over een goed uitgeruste Meetbus met specifieke meetapparatuur.
Daarnaast beschikt het team over een hoogspanning Meetwagen die stand-by staat voor storingen aan Energiekabels. Wij, de Meettechnici, worden aangestuurd door een uitvoerder en de werkzaamheden vinden plaats in heel Nederland en incidenteel daarbuiten.

Dit verwachten wij van jou

  • Je hebt een afgeronde Elektrotechnische MBO-opleiding, minimaal WEB3 nivo
  • Relevante werkervaring als (hoofd)-monteur, bij voorkeur aan Seinwezen en/of Energievoorziening
  • Flexibel en stressbestendig
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Aangezien je vaak communiceert op afstand en rapportages opstelt, beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als op schrift.
Storingsdienst alsmede onregelmatige diensten zoals dag-, nacht- en weekenddiensten maken een belangrijk onderdeel uit van je werk.

Dit mag je van ons verwachten

We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben uitstekende arbeidsvoorwaarden en een CAO à la Carte.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze recruiter Nazanin Sharif via nazanin.sharif@strukton.com of via 06 - 15 53 97 21

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via