Materieelcoordinator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Oldenzaal

Voor onze materieeldienst zijn wij op zoek naar een Materieelcoördinator. De functie is op basis van 40 uur en heeft als standplaats Oldenzaal.

Dit ga je doen

Je draagt zorg voor het organiseren, aansturen van de materieeldienst en samenwerking binnen het team. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materieel- en magazijnvoorraad, orde, netheid en veilige werkomstandigheden in de werkplaats. Onderdeel van jouw takenpakket is ook het toepassen van wet- en regelgeving (onder andere veiligheid en CE) en interne procedures op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Daarnaast bewaak je onder andere het budget, de planning, de kwaliteit en de kosten. Je geeft adequaat advies ten behoeve van de inzet van het materieel op projecten. Een spil tussen collega’s, uitvoerders, projectleiders en leveranciers.

 

Dit is je afdeling

Reef Infra – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen, een tweetal business units – Wegenbouw en Beton- en Waterbouw – en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

 

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Je bent proactief, een teamplayer, stressbestendig en klantgericht.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • MBO werk- en denkniveau (minimaal niveau 4)
  • Affiniteit met techniek
  • Kennis van wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid. Specifiek op het gebied van arbo, milieu en machine richtlijnen.

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team.  De sfeer bij Reef Infra is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Roy Postma, Manager Materieel en Betonwegen, via 0541 584 111. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie per mail: HRM@reef-infra.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via