Machinemonteur Wegenbouw

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Oldenzaal

Voor onze materieeldienst zijn wij op zoek naar een Machinemonteur Wegenbouw. De functie is op basis van 40 uur en heeft als standplaats Oldenzaal.

Dit ga je doen

Als Machinemonteur Wegenbouw krijg je te maken met uiteenlopende machines op het gebied van wegenbouw. Het betreft een veelzijdige functie met diverse verantwoordelijkheden. Het uitvoeren van reparaties en revisies aan diverse types machines, deze werkzaamheden zullen veelal in de werkplaats plaatsvinden. Naast het onderhouden en repareren van machines denk je ook actief mee over mogelijke modificaties. Vervolgens stel je de machines op de juiste manier in én geef je de gebruikers van de machines uitleg zodat iedereen op de juiste manier met de machines werkt. Ook hoort het plannen, registreren en controle op kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden bij jouw takenpakket. Daarnaast ben je natuurlijk altijd scherp op de veiligheid rondom je eigen werkplek en de totale werkplaats.

De functie heeft als standplaats Oldenzaal. Het is echter mogelijk dat de monteur ook wordt ingezet bij het draaien van storingsdiensten (al dan niet op locatie) of in de storingsbuitendienst.

 

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Noord & Oost – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen, een tweetal business units – Wegenbouw en Beton- en Waterbouw – en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

 

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste monteur die zichzelf graag wil blijven ontwikkelen en zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Iemand die in staat is zijn/haar eigen werk te organiseren.

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

  • MBO werk- en denkniveau (minimaal niveau 3)
  • Opleidingsrichting Werktuigbouw of Elektrotechniek
  • Kennis van verbrandingsmotoren en hydrauliek is een pré
  • In bezit van rijbewijs B/E
  • Enige ervaring in een soortgelijke functie is wenselijk, schoolverlaters mogen ook reageren
  • Lezen van Duits en Engels is een pré

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team.  De sfeer bij Strukton Civiel Noord & Oost is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Roy Postma, Manager Materieel en Betonwegen, via 0541 584 111. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie per mail: hrm.scno@strukton.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via