Uitvoerder Beton- en Waterbouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime

Voor onze Beton- en Waterbouw organisatie zijn wij op zoek naar een Uitvoerder Beton- en Waterbouw. De functie is op basis van 40 uur en heeft als werkgebied het gebied tussen Oldenzaal en Groningen.

Jouw passie: het realiseren van prachtige en uitdagende projecten in de Beton- en Waterbouw.

Dit ga je doen

Als Uitvoerder in regio noord ben je verantwoordelijk voor de realisatie van Beton- en Waterbouw projecten met name in regio Noord. Je hebt daarbij een belangrijk aandeel in het projectresultaat. Je bent er verantwoordelijk voor om projecten in goede banen te leiden en deze conform planning en kostenraming winstgevend te realiseren. Als geboren organisator denk je vooruit, bewaak je de voortgang en weet je wanneer je in moet grijpen. Je geeft leiding, hebt hierin een coördinerende en uitvoerende rol en je weet teams te motiveren. Daarnaast adviseer je de projectleiding, je neemt deel aan bouwvergaderingen en je signaleert meer- en minderwerk en draagt zorg voor de financiële afwikkeling hiervan.

 

Dit is je afdeling

Reef Infra – onderdeel van Strukton – werkt samen met haar klanten in Noord- en Oost-Nederland aan toekomstige mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf bestaat uit circa 170 enthousiaste vakmensen, een tweetal business units – Wegenbouw en Beton- en Waterbouw – en werkt vanuit vestigingen in Groningen en Oldenzaal. Met onze regionale teams spelen we in op de behoeften van de gebruiker, zowel in kleine, grote als integrale projecten. Wij zoeken verbinding met de klant en krijgen energie om zijn vraag - hoe complex ook - te vertalen in een passende oplossing.

 

Dit verwachten wij van jou

We bieden je veel kansen, dus stellen we heldere eisen. Houd jij ervan om eerst te denken en dan te doen, mooie projecten te realiseren en de klant te verrassen? Ben jij een proactieve professional, die met zijn natuurlijk leiderschap zijn team weet te motiveren en uit te dagen?

Denk je dat je bij ons past? Check je profiel:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met een opleiding in de Civiele Techniek
 • Achtergrond in een multidisciplinaire werkomgeving
 • Ruime ervaring in het operationeel aansturen van uitdagende projecten
 • Ervaring met diverse vormen van RAW werken
 • Kennis van nieuwe contractvormen, waaronder UAVgc
 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en een coachende stijl van leidinggeven
 • Bouwprofessional met oog voor samenwerking
 • Analytisch vermogen
 • Altijd gericht op resultaat voor de klant en Reef Infra: effectief en efficiënt

Dit mag je van ons verwachten

In deze zelfstandige functie maak je deel uit van een enthousiast, ambitieus en deskundig team. De sfeer bij Reef Infra is open en informeel, motiverend en uitdagend. Een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Wij bieden je een concurrerend salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Omdat wij je persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, bieden wij de mogelijkheid om via diverse opleidingen en cursussen te zorgen dat je succesvol blijft.

Solliciteren of meer weten?

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Erik Poel of Jan Hendrik Fischer, Rayonmanagers, via 0541 584 111. Wil je solliciteren, dan ontvangen wij graag je cv met korte motivatie per mail: HRM@reef-infra.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via