Assistent Controller

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WOHBO
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht
Voor Strukton Rail zoeken wij een ambitieuze assistent controller.

Dit ga je doen

Bij Strukton Rail zijn we volop in beweging. Zowel in Nederland als daarbuiten werken we aan toonaangevende spoor projecten waar onze professionals het beste vakmanschap laten zien. Dat doen we in onderhoudscontracten, maar ook in speciale projecten. En ook intern zijn we continu in beweging. Zo nemen nieuwe technologieën een steeds prominentere rol in, zetten wij in op een zo groot mogelijke veiligheid voor onze medewerkers en zijn vakmanschap en eigenaarschap belangrijke thema’s in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. De klant en onze medewerkers staan centraal, samen met de inzet op nieuwe technologiën. Om onze business blijvend te kunnen voorzien van de juiste stuurinformatie is de rol van Finance & Control cruciaal, dynamisch en volop met uitdagingen.

En dat is nou juist de plek waar wij iemand zoeken die ons komt versterken als Assistent Controller.

 
Wat ga jij doen?

In eerste instantie wordt jij ingezet als assistent controller op ons shared service center en gaat je bezighouden met consolidatie van rapportages. Ook biedt je ondersteuning bij de inrichting van ons nieuwe ERP pakket. Maar in deze rol is flexibiliteit ook belangrijk, zodat jij bijvoorbeeld ook kunt worden ingezet op project control on site, maar ook op het ontwikkelen en samenstellen van management rapportages. Wij gaan met jou een ontwikkel traject in (telkens 1-3 jaar op verschillende postities binnen finance) om van daaruit verder te kijken naar jouw sterktes, ambities en mogelijkheden tot doorgroeien. De basis ligt dus in een echte financiële rol. Dus je weet alles van de materie en bent in staat om de helicopterview te pakken en te komen tot rapportages die echt vertellen hoe de zaken er voor staan. Opdat de business hier mee aan de slag kan en kan bijsturen indien nodig. Er is op termijn volop ruimte voor groei en ontwikkeling naar andere vakgebieden, zoals bijvoorbeeld Group Control.

Dit is je afdeling

Je start op het shared service centre (25 fte) van Strukton Rail. Hier krijg je te maken met diverse complexe boekhoudingen en rapportages. Er heerst een sterke no nonsens cultuur en focus en drive om onze financiële gegevens up to date, correct en toegankelijk te maken en te houden.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze rol zoeken wij bij voorkeur een kandidaat die de overstap wil maken vanuit een gerenommeerd accountantskantoor naar het bedrijfsleven. Ervaring is gewenst (minimaal 3 jaar) in de financiële administratie en het maken van rapportages. Kennis van Navision is een pré. Ook beschik je over een aantoonbaar hbo werk- en denkniveau (wij toetsen dit met een assessment). Tenslotte zoeken we de volgende competenties in de collega die wij zoeken:

  • Klantgerichtheid
  • Oplossingsgericht en analytisch vaardig
  • Een handson werkmentaliteit, niet te beroerd om zaken op te pakken
  • Flexibel en eager om zich te verdiepen in nieuwe en complexe materie
  • Teamplayer

Standplaats voor deze functie is  in Utrecht, op ons hoofdkantoor, maar je gaat ook wel eens richting onze landelijke vestigingen. Dit betreft een fulltime functie. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende baan, met volop carriere kansen. Bovendien hebben wij tal van opleidingen en ontwikkelmogelijkheden.  Dus samen gaan we bouwen aan een mooie loopbaan. En we staan aan de vooravond van een nieuwe organisatie. Dat maakt het uitdagend en zo krijg jij de kans om je eigen stempel te drukken op zaken.

Wij bieden daarnaast meer dan prima arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Zo bieden wij elke 4 weken een salaris, kun je bij ons genieten van 13 extra ATV dagen, naast je 25 rechtmatige vakantiedagen, krijg je een laptop en telefoon. En vergeet tenslotte niet dat  je gaat werken bij een fantastische A merk organisatie in de spoorbranche.

Meer weten en solliciteren?

Reageer direct via de sollicitatiebutton of bel eerst met Marinda Visser, Recruitmentmanager, op 06 27022562.

multilingual.job.display.contactustext

Reageer direct via de sollicitatiebutton of bel eerst met Marinda Visser, Recruitmentmanager, op 06 27022562.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via