Projectleider E (utiliteit)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Deventer

Strukton Worksphere zoekt een ondernemende en daadkrachtige Projectleider E (utiliteit) met gevoel voor commercie, die de touwtjes stevig in handen heeft in onze regioprojecten.

Dit ga je doen

Als Projectleider bij Strukton Worksphere ben je een natuurlijke leider, deins je niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden en haal je veel werkplezier uit lokaal ondernemerschap. De projecten variëren in omvang, vanuit de regio realiseren we klussen tot zo’n € 1 miljoen en ze zijn vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en soms multidisciplinair van aard (E/W & Bouw). Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie en onderhoud. Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en het nemen van een beslissing. Je leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat samen voor het beste resultaat gaat. Je beschikt over commercieel talent, warme acquisitie vind je leuk en je genereert op basis van jouw marktkennis en middels gedegen relatiebeheer nieuwe en vervolgopdrachten. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent. Jij bent degene die de touwtjes stevig in handen heeft en houdt.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding elektrotechniek, bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige- of (project)managementopleiding (bv. IPMA).  
 • Enkele jaren werkervaring als projectleider of vergelijkbare rol in de installatiebranche (utiliteit) is noodzakelijk. Zelfstandig en aantoonbaar succesvol projecten aangestuurd. Affiniteit met safety & security projecten is een pré.
 • Uitstekend relatienetwerk in Midden-Oost Nederland (Salland/Twente/Achterhoek) en inzicht in de markt- en technologische ontwikkelingen.
 • Je bent kostenbewust, innovatief, flexibel en heb je een resultaatgerichte instelling.
 • People manager die een team weet te motiveren en te enthousiasmeren.
 • Je bent communicatief sterk (woord en geschrift) en staat stevig in je schoenen.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en vakkundig team.
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
 • De vacature is ontstaan vanwege voorgenomen prepensioen van de huidige projectleider, hierdoor is een gedegen overdracht van projecten en klanten mogelijk.
 • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden.

 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving, waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor alle techniek in gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via