Uitvoerder

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Breda

Heb jij aantoonbare werkervaring in de civiele techniek en heb jij het projectmatig werken onder de knie? Dan willen wij jou graag als onze nieuwe collega Uitvoerder. We hebben veel werk en mooie projecten. Je komt terecht in een jong en ambitieus team waarbij jij ook de mogelijkheid krijgt om jezelf met unieke kansen verder te ontwikkelen.
JIJ: Een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid en ontwikkelingsmogelijkheden. WIJ: Een goede Uitvoerder met veel ervaring die snapt wat er buiten moet gebeuren.

 

Dit ga je doen

Jouw uitdaging als Uitvoerder?
Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van infrastructurele projecten in de regio. Jouw standplaats is Breda. Je werkt nauw samen met de werkvoorbereider en de projectleider. Je stuurt op de planning, het beschikbare budget, kansen en risico’s en je bewaakt de kwaliteit en veiligheid van jouw projecten. Je verzorgt de bestekadministratie, je signaleert contractwijzigingen en je stelt meer- en minderwerkrapportages op. Daarnaast houdt je je bezig met:

 • het onderhouden van het klantcontact;
 • het actief deelnemen bouwvergaderingen;
 • lean-planningssessie;
 • het verzorgen van de coördinatie van o.a. nutsbedrijven en nevenaannemers.

Dit is je afdeling

Waar kom je te werken als Uitvoerder?
Jij als Uitvoerder komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een professionele bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol bedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je bent een zelfstandige Uitvoerder met de nodige jaren werkervaring op regionale projecten. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en je kunt daarom snel handelen, bent alert, actiegericht, proactief en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. De collega Uitvoerder die wij zoeken is een echte teamspeler!

Daarnaast voldoe je aan de voldoe je aan de volgende eisen:

 • je hebt een afgeronde opleiding in de civiele techniek op Hbo-niveau met minimaal 5 jaar werkervaring en ervaring met (coachend) leidinggeven. Als je een mbo-diploma hebt met minimaal 10 jaar ervaring, dan komen wij ook graag met jou in contact;
 • je hebt een brede kennis van de RAW-systematiek en ervaring met moderne contractvormen, zoals UAV GC.

Dit mag je van ons verwachten

Wat bieden we je als Uitvoerder?
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we je diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Hierbij kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • 15 ATV dagen
 • Pensioenregeling met werkgeversbijdrage
 • Auto van de zaak / reiskostenvergoeding
 • Collectieve ziektekostenverzekering.

Neem contact op

Wil je kennis maken of wil je meer weten, je bent van harte welkom!
Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via 06-43 83 82 75 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton Civiel houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via