Contract Engineer

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

De afdeling Frontoffice Beheer & Onderhoud van Strukton Worksphere zoekt een slimme collega! Een  contract engineer die met ons het gehele offertetraject van een Beheer en Onderhoudscontract wil verzorgen. Vanaf de aanvraag tot de uiteindelijke aanbieding én opdracht.

Dit ga je doen

Als contract engineer bij Strukton Worksphere ben je verzekerd van een veelzijdige baan. Je bent gericht op één of meerdere regio’s waar je regelmatig aanwezig bent zodat je weet wat er speelt. Voor deze regio’s ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de zuivere kostprijs van beheer en onderhoudscontracten. Hiervoor werk je samen met je collega engineers en de tendermanager.

Het verzamelen, analyseren van de aanvraag is het startpunt van je calculatie. Onduidelijkheden, kansen en risico’s worden door jou geïdentificeerd en gebruikt om samen met de tendermanager de uitgangspunten voor de kostprijsstrategie te bepalen.

Na het bepalen van de kostprijsstrategie ben je verantwoordelijk voor het opzetten van de calculatie, het inkoopplan afstemmen met een inkoper en het opvragen en verwerken van offertes. Plannen en organiseren van de werkzaamheden is een belangrijk aandachtspunt, waarbij goede communicatie essentieel is. Het maken van de calculatie is een secuur werk dat gestructureerd en nauwgezet moet worden uitgevoerd.

Als laatste stap ben je verzorg je de overdracht van het prijsdeel van de aanbieding naar de implementatie en uitvoering. Dit vraagt om een resultaatgerichte aanpak. waarbij je je verantwoordelijk voelt voor de uiteindelijke realisatie.  Ook het evalueren van eerder opgeleverde trajecten is onderdeel van je werk.

 

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde techniek opleiding op HBO niveau met praktijk ervaring in service, beheer en onderhoud van E en W installaties;
 • Je bent nieuwsgierig, resultaat- en oplossingsgericht, analytisch en durft buiten de kaders te denken;
 • Je werkt zelfstandig, bent besluitvaardig en kan je werk goed plannen;
 • Je communiceert makkelijk en bent gericht op samenwerking;
 • Je hebt kennis en ervaring met ramen, begroten, kostprijsengineering en Excel.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Werken aan grote en kleine beheer- en onderhoudscontracten in uiteenlopende branches;
 • Een gezellig team waarin je samenwerkt aan het beste resultaat. Je directe collega’s werken vanuit het hoofdkantoor in Utrecht of de vestiging in Son en zullen, net als jij, ook regelmatig op een van de vestigingen aanwezig zijn;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden met natuurlijk telefoon, laptop en auto van de zaak. Je contract valt onder de CAO Metaal en Techniek. 

Over Strukton Worksphere

Strukton Worksphere is onderdeel van Strukton en houdt zich bezig met Techniek en Gebouwen. Terwijl de wereld razendsnel verandert nemen wij het voortouw. We zetten in op digitalisering en verduurzaming van onze technische oplossingen. Techniek zit vooral in onze mensen. Van denkers die het grote geheel zien en integrale plannen maken, en doeners, vaklieden, met hun eigen kwaliteiten en lokale kennis. In teams door het hele land zijn zij de stille krachten achter onze scholen, kantoren, stations, musea en nog veel meer. Samen krijgen we het #voorelkaar

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Richard Kamphuis, manager Frontoffice Beheer & Onderhoud, telefoonnummer 06 53727015.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via