Werkvoorbereider Funderingstechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's Degree
  • Dienstverband 32 - 40 uur
  • Standplaats Werkendam

Complexe funderingsuitdagingen samen met een klein en hecht team oplossen en uitvoeren? Op plaatsen waar bijna niemand anders dat kan, gaan wij wel de uitdaging aan om tot een innovatieve oplossing te komen. Als werkvoorbereider bij Tubex kun je deze uitdaging aangaan. Want wij zijn dé specialist met een zeer breed scala aan werkmethodes en machines. Met een achtergrond in de civiele techniek heb je al een goede basiskennis die je bij ons verder kunt ontwikkelen. Interesse? We maken graag vrijblijvend kennis met je.

Dit ga je doen

Als Werkvoorbereider funderingstechniek ben jij de schakel tussen opdracht en uitvoering en ben je van A tot Z betrokken bij onze projecten. Zo calculeer je onze projecten, verzorg je de inkoop en zoek je naar een optimale planning van mensen en materieel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en bijsturen van werkmethoden. Verder houd jij je bezig met projectbeheersing en risicomanagement. Je adviseert en ondersteunt de uitvoering bij het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen, maakt begrotingen en zet offertes uit. Ook ga je regelmatig samen met onze directeur op stap naar de klant om projecten aan te nemen.

Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen van vraagstukken naar oplossingen die in de praktijk werken. Oplossingen die verder gaan dan alleen techniek; ook de vertaling van deze oplossingen naar collega’s en opdrachtgevers is belangrijk.

Kortom: alle werkzaamheden van de voorbereiding tot en met de begeleiding van een project liggen in jouw handen en vormen de basis voor een goede uitvoering!

Dit wordt jouw afdeling
Je komt te werken bij een gerenommeerde specialist binnen de funderingsmarkt waar je als medewerker de mogelijkheid krijgt om het hele traject van aannemen tot opleveren te verzorgen. Een bedrijf dat uitgegroeid is door innovatief en ondernemend te zijn, met een uitstekende naam in de markt. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waar de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit is je afdeling

Tubex is opgericht in 1972 en is gespecialiseerd in het aanbrengen van de gekenmerkte fundatiepalen met geringe omgevingshinder op nagenoeg elke locatie. Tubex is ontstaan als antwoord op de vraag naar grote diameters schroefinjectiepalen in beperkte werkruimte en heeft vanaf die eerste paal ruim 30 jaar geleden geleerd, verbeterd en is het gegroeid tot het bedrijf van vandaag de dag; een specialist met een zeer breed scala aan werkmethodes en machines.

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken is zelfstandig en proactief. Binnen onze dynamische bedrijfscultuur is geen dag hetzelfde en je kunt daarom snel handelen en bent alert en actiegericht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt van nature over een probleemoplossende en gestructureerde instelling. Je bent een echte teamspeler, assertief en je wilt je graag verder ontwikkelen. Verder:

  • heb je bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding in de Civiele Techniek;
  • heb je minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
  • ben je in het bezit van rijbewijs B
  • geotechnische kennis is een pré.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst.

Je kunt rekenen op een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vakantiedagen per jaar. Ook kan je deelnemen aan een collectieve ziektekostenverzekering, kan je korting krijgen bij een groot aantal sportscholen en hebben we een personeelsvoordeelwinkel.

Je verricht jouw werkzaamheden vanuit je kantoor in Werkendam. Ook zal je regelmatig moeten reizen naar onze projectlocaties, daarom krijg je een auto van de zaak. In beginsel betreft het een fulltime functie, parttime werken is eventueel mogelijk in overleg.

Neem contact op

Heeft de functie van werkvoorbereider funderingstechniek jouw interesse gewekt, maar wil je meer informatie, neem dan contact op met Ton Groeneweg (Directeur) via 06-53 30 46 06.

Solliciteren?
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Vanjuska Visser, Corporate Recruiter, via vanjuska.visser@strukton.com.

Acquisitie
Bij Tubex houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via