Service Engineer Industriële Automatisering

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland WOHBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Zwolle
Ben jij die slimme engineer die zijn passie vindt in de realisatie van besturing van verkeersbruggen en sluizen? Kan jij deze zeer verantwoordelijke baan met een grote impact op de landelijke infrastructuur van Nederland aan? Dan zoeken wij jou!

Dit ga je doen

Als Service Engineer Industriële Automatisering heb je directe verantwoordelijkheid in projecten om te zorgen dat een brug of sluis vlekkeloos kan functioneren of in bedrijf kan worden gesteld. Dat is de kern van jouw taak. Gelukkig doe je dat niet alleen want je hebt een heel team (7 collega's) om je heen dat dit mede mogelijk maakt. Het gaat erom dat jij alle ins-en outs kent van complexe besturingsinstallaties.

Taken zijn:
 • Schrijven van functionele ontwerpen
 • Programmering van PLC en Scadasystemen (Siemens)
 • Realiseren van functionele afnametesten
 • Inbedrijfstellingen
 • Ondersteuning bieden bij tenders (calculatie)
 • Overige taken die binnen de projectgroep voorkomen

Dit is je afdeling

Je gaat werken bij Strukton Systems, het onderdeel van Strukton Rail waarbinnen de elektrotechnische activiteiten zijn gebundeld. De groep van Mobility Solutions Technology heeft uitdagende projecten die elke engineer zullen aanspreken en uitdagen. Je bent werkzaam op de afdeling Bruggen en Sluizen. Deze afdeling houdt  zich onder andere bezig met technische automatisering in verschillende infrastructurele objecten, zoals bruggen, sluizen en overige besturingstechnische installatie's zoals de lijnwerkplaatsen van Nedtrain en GVB. Jouw team bestaat uit zeven collega's en je zult meestal werkzaam zijn in Zwolle. Afhankelijk van het project kan ook worden uitgeweken naar andere kantoren of moet je onsite werkzaamheden verrichten.

Strukton Systems is internationaal actief in diverse specialistische vakgebieden in de elektrotechnische markt, binnen en buiten het spoor. De ruim 400 medewerkers van Strukton Systems houden zich vanuit vestigingen in Utrecht en Hengelo onder andere bezig met seinwezen en beveiliging, bovenleiding, telecom, tunnel- en technische installaties, monitoring, reisinformatiesystemen en hoogwaardige energiesystemen. Binnen Strukton Systems werken we samen met andere onderdelen van Strukton Rail aan innovaties en technologische ontwikkelingen. Meer informatie vind je op www.struktonsystems.nl.

Dit verwachten wij van jou

De Service Engineer Industriële Automatisering die wij zoeken neemt mee aan kennis en vaardigheden:
 • Een afgeronde opleiding MBO (BOL) richting Elektrotechniek,  Industriële automatisering of Mechatronica
 • Ervaring met embedded software engineering, technische automatisering of het programmeren van besturingstechniek is een must (bv. PLC Siemens S7 en WinCC Scadasystemen)
 • Goede communicatieve vaardigheden en goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Flexibiliteit, geen 9-tot-5 mentaliteit en helpt een handje mee met collega's als dat even nodig is
 • De Service Engineer Industriële Automatisering is in staat om over de muren van zijn eigen vakgebied heen te kijken

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven.

We hechten veel waarde aan opleiding en ontwikkeling (onbeperkt online opleidingen), maar ook aan de vitaliteit en gezondheid van onze medewerkers, waarvoor wij verschillende programma's aanbieden.  Daarnaast bieden wij je een goede CAO (met onder meer een forse hoeveelheid vakantiedagen, WIA-excedentverzekering, Spoorweg Pensioen), flexibele werktijden (natuurlijk in overleg met je team) en een fantastisch bedrijf om voor te werken.

Meer weten en solliciteren?

Zie jij jezelf als Service Engineer Mobilty Solutions naar een hoger niveau tillen? Solliciteer direct of  neem, bij vragen, contact op met onze recruiter Nazanin Sharif via 06-15539721 of nazanin.sharif@strukton.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via