Uitvoerder GWW

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Scharwoude

Ooms Construction zoekt een gedreven en gemotiveerde Uitvoerder GWW.

Dit ga je doen

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk dat een werk wordt uitgevoerd conform contract, wet- en regelgeving en richtlijnen. Je geeft leiding aan de uitvoeringsorganisatie.

Dit is je afdeling

Je werkzaamheden vallen onder de discipline Grond-en wegenbouw. Kernactiviteiten zijn de aanleg en onderhoud van snel-, provinciale-, gemeentelijke- en waterschapswegen en verharde voet- en fietspaden. Tevens leveren we oplossingen op het gebied van zwaarbelaste verhardingen, zoals runways bij vliegvelden, bedrijfsterreinen en containerterminals. 

Daarnaast bieden we innovatieve wegenbouwconcepten en asfaltproducten die duurzaam, geluidreducerend en onderhoudsarm zijn.

Standplaats is Scharwoude.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in het bezit van VCA Vol, BHV en Veilig werken langs het spoor / langs de weg. Je hebt kennis van UAV GC / RAW UAV. Je beschikt over goede administratieve en communicatieve vaardigheden.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende, afwisselende functie in een innovatieve en boeiende onderneming binnen een team van enthousiaste en ervaren collega's. Wij bieden een passend en marktconform salaris, een lease auto en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie Uitvoerder bij Ooms Construction? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacature@ooms.nl. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de heer T. Ates, Rayonmanager, telnr: 06-53338544.

Dit zijn wij

Ooms Construction bv behoort tot de groep middelgrote aannemingsbedrijven. Met vestigingen in Noord-en Zuid Holland is het bedrijf in West-Nederland bij een breed publiek bekend als aannemer die in diverse sectoren van de civiele techniek actief is. Grond- en wegenbouw, beton- en waterbouw, leidingbouw en waterbouwkundige restauratiewerken worden door ons bedrijf gerealiseerd. Juist die veelzijdigheid maakt het werken bij ons bedrijf afwisselend en boeiend.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via