Werkvoorbereider / Organisatie assistent

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Scharwoude

Ben jij sterk in organiseren, projectmatig werken en kun je onze projecten in goede banen leiden? Dan zijn we op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Je verzorgt de werkvoorbereiding van projecten en/of het ondersteunen van tenders.

Je assisteert onder andere bij het opstellen van inschrijvings- en/of projectdocumenten, beoordelen van contractdocumenten, signaleren van afwijkingen, verzorgen van informatiestromen, samenstellen van opleverdocumenten, signaleren van en waarschuwen bij veiligheidsrisico's.

Dit is je afdeling

Je werkzaamheden vallen onder de discipline grond- en wegenbouw. Kernactiviteiten zijn de aanleg en onderhoud van snel-, provinciale-, gemeentelijke- en waterschapswegen en verharde voet- en fietspaden. Tevens leveren we oplossingen op het gebied van zwaarbelaste verhardingen, zoals runways bij vliegvelden, bedrijfsterreinen en containerterminals. Daarnaast bieden we innovatieve wegenbouwconcepten en asfaltproducten die duurzaam, geluidreducerend en onderhoudsarm zijn.

Standplaats is Scharwoude.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur richting Civiele techniek, je hebt 2 jaar relevante werkervaring, kennis van diverse contractvormen (UAV / UAV-GC), kennis van RAW, ARW en STABU. Je bent bij voorkeur in het bezit van VCA-basis.

Dit mag je van ons verwachten

Een uitdagende en afwisselende functie in een innovatieve en boeiende onderneming binnen een team van enthousiaste en ervaren collega's. Wij bieden een passend en marktconform salaris, een lease auto en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden over de functie Werkvoorbereider / Organisatie assistent bij Ooms Construction? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet via vacature@ooms.nl. Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met de heer T. Ates, Rayonmanager, telnr: 06-53338544.

Dit zijn wij

Ooms Construction bv behoort tot de groep middelgrote aannemingsbedrijven. Met vestigingen in Noord- en Zuid Holland is het bedrijf in West-Nederland bij een breed publiek als aanneemer die in diverse sectoren van de civiele techniek actief is. Grond- en wegenbouw, beton- en waterbouw, leidingbouw en waterbouwkundige restauratiewerken worden door ons bedrijf gerealiseerd. Juist die veelzijdigheid maakt het werken bij ons bedrijf afwisselend en boeiend.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via