Categorie Manager Inkoop (Techniek)

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht (merendeel van de tijd)

Strukton Worksphere zoekt een tactisch-strategische inkoopmanager, die optimale inkoopcondities weet te realiseren voor haar Techniek productgroepen.

Dit ga je doen

Als Categorie Manager Inkoop bij Strukton Worksphere creëer je de kaders waarbinnen de Business Units (BU’s) hun werk doen. Met een uitbestedingsgraad tot 90% zijn deze BU’s voor hun bediening van de markt namelijk sterk afhankelijk van jóuw performance.

Zie jij het als een uitdaging om de immer toenemende verwachtingen van de markt te blijven verslaan, dan is dit je baan. Je hebt een scherp oog voor de inkoopbehoeftes van de verschillende productgroepen binnen Techniek (Elektrotechnisch, Werktuigbouwkundig) van de diverse BU’s en weet dat te vertalen naar contractering van leveranciers, die pro-activiteit, best-for-value en partnerschap hoog in het vaandel dragen. Jouw aanpak, zowel intern als extern gericht, kenmerkt zich als energiek, doortastend en vertrouwd. Je ziet er op toe dat overeengekomen afspraken worden gerealiseerd, aan (blijven) sluiten bij verwachtingen en pleegt interventies bij afwijkingen.

De inkoopfunctie van Strukton Worksphere is samengesteld uit tactisch-operationele inkoopprofessionals binnen de BU’s ondersteunt door categorie management op centraal niveau. Je komt te werken in Utrecht binnen een team van Categorie Managers en rapporteert direct aan de Manager Inkoop.

Dit verwachten wij van jou

 • Een afgeronde HBO-opleiding met ruime ervaring met categorie management;
 • Aangevuld met NEVI 1 en NEVI 2 en een aantoonbare affiniteit met Techniek;
 • Goed ontwikkelde advies- en onderhandelingsvaardigheden;
 • Kennis en ervaring met projectmanagement;
 • Bereidheid binnen Nederland te reizen en geen 8-5 mentaliteit.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Werken in een dynamische omgeving met ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Een concurrerend salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Strukton Worksphere: clever technology for modern life

Over de Inkoop van Strukton Worksphere

De inkoop van Strukton Worksphere is key om de doelen van het bedrijf te bereiken. Met een uitbestedingsgraad tot 90% is het bedrijf zich er volledig van bewust dat de leveranciers onze externe organisatie zijn. Voor de klant zijn zij vaak Strukton! En die klanten stellen steeds hogere eisen.

Daarom is de inkoop functie volop in beweging om aan de toekomstige wensen van de klant te voldoen. Een uitdagende opdracht omdat Strukton op unieke wijze Techniek en Bouw combineert in totaaloplossingen die steeds vaker van cradle to cradle lopen.

Interesse?

Meer weten over deze functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Kim Rolf von den Baumen, HR manager, telefoonnummer 06-10977854

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via