Werkvoorbereider Installatietechniek (binnen een industriële omgeving)

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degreeMBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Son

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Werkvoorbereider W die onze utilitaire projecten bij industriële klanten in regio Zuid in goede banen leidt.

Dit ga je doen

Voor een Werkvoorbereider bij Strukton Worksphere is geen dag hetzelfde. Dat komt niet alleen omdat je te maken hebt met verschillende industriële klanten en projecten. Ook het werk zelf is zeer afwisselend, van engineering en calculatie tot planning en advies. Je stelt offertes op, bereidt inkoop en uitbesteding voor en maakt technische omschrijvingen voor materialen. Bij technische en organisatorische problemen gebruik je al je kennis en creativiteit, en zorg je dat het wordt opgelost. Je bent eigenlijk een regelneef die de voorwaarden schept voor de uitvoering.

Dit verwachten wij van jou

  • Je werkt planmatig en gestructureerd en verdiept je graag in de werkelijke klantwens;
  • Je hebt gedegen vakkennis van HVAC-installaties en bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen hierin;
  • Je hebt een afgeronde HTS-W of MTS-opleiding in de richting van Installatietechniek en tenminste 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht.
  • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
  • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere  

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Frank Peek, Manager Operations regio Zuid, telefoonnummer 06-20684815.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via