Projectmanager Installatietechniek (E/W) voor onze industriële klanten

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Son

Strukton Worksphere zoekt een ondernemende en daadkrachtige Projectmanager met gevoel voor commercie, die de touwtje stevig in handen heeft bij onze industriële klanten.

Dit ga je doen

Als Projectmanager Installatietechniek bij Strukton Worksphere ben je een natuurlijke leider, deins je niet terug voor het nemen van verantwoordelijkheden en haal je veel werkplezier uit lokaal ondernemerschap. De projecten variëren in omvang, vanuit de regio realiseren we klussen tot zo’n € 4 miljoen en ze zijn vaak in een bestaande en/of complexe omgeving en multidisciplinair van aard (E/W & Bouw). In grotere projecten werken we intensief samen met de landelijk opererende businessunit projecten. Ze zijn zeer gevarieerd, van nieuw- en verbouw tot renovatie. Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar, die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en het nemen van een beslissing. Je leidt meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat samen voor het beste resultaat gaat. Je beschikt over commercieel talent, warme acquisitie vind je leuk en je genereert op basis van jouw marktkennis en middels gedegen relatiebeheer nieuwe en vervolgopdrachten. Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent. Jij bent degene die de touwtjes stevig in handen heeft en houdt.

Dit verwachten wij van jou

 • Je hebt een afgeronde HTS-opleiding installatietechniek / werktuigbouwkunde of elektrotechniek bij voorkeur aangevuld met een bedrijfskundige- of (project)managementopleiding;   
 • Enkele jaren werkervaring als projectleider of vergelijkbare rol in de installatiebranche (utiliteit) is noodzakelijk. Zelfstandig en aantoonbaar succesvol projecten aangestuurd;
 • Je bent ondernemend, beschikt over een uitstekend eigen relatienetwerk in Zuid Nederland en hebt inzicht in de marktontwikkelingen voor installatiebedrijven;
 • Je bent een natuurlijk leider, hebt overtuigingskracht en organisatietalent;
 • Je bent communicatief sterk, staat stevig in je schoenen en weet mensen te motiveren.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een enthousiast en vakkundig team.
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
 • Een uitstekend salaris en zeer concurrerende arbeidsvoorwaarden.

 Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving, waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor alle techniek in gebouwen. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Frank Peek, Manager Operations regio Zuid, telefoonnummer 06-20684815.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via