Technisch Specialist

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle aan den IJssel

Strukton Worksphere zoekt een gedreven Technisch Specialist die de verantwoordelijkheid kan dragen voor de elektronische bedrijfsvoering bij Strukton opdrachten.

Dit ga je doen

De technisch specialist waar wij naar op zoek zijn wil en kan de verantwoordelijkheid dragen voor de elektrotechnische bedrijfsvoering bij de diverse aangenomen werken en/of opdrachten van Strukton Worksphere. De technisch specialist is verantwoordelijk voor de veiligheid bij en tijdens de werkzaamheden. Hij/ zij moet ervoor zorgen dat de werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Daarnaast ben je als technisch specialist verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering rondom de installatie. Hierbij kan je denken aan inspectiebeleid en risico inventarisatie. Ook heb je veelal overleg met de klant en uiteraard met je interne klant (Strukton Worksphere).

Dit verwachten wij van jou

Ben jij die technische man of vrouw die kennis van zaken ( NEN 3140 en NEN 1010 ) heeft en daarbij communicatief vaardig is. Laat dan van je horen! Strukton Worksphere is op zoek naar een technisch specialist pur sang. Je geeft niet alleen advies op inhoudelijk gebied maar je weet ook vanuit diplomatiek oogpunt je door een organisatie en/of proces te manoeuvreren. De complexiteit rondom een elektrotechnische installatie, en het beleid ten aanzien van het gebruik hiervan, zijn voor jou gesneden koek. Daarnaast is de vertaalslag hiervan een vanzelfsprekendheid voor jou. Kortom als deze "spin in het web" functie bij jouw technische ervaring en ambities past, reageer dan zo snel mogelijk!

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken. 

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Pepijn Prins, Teamleider Techniek, telefoonnummer 06-54272290

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via