Teamleider Infra Schiphol-Haarlem

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOWO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - Amsterdam
Samen met jouw team het treinverkeer op het drukste traject van Nederland probleemloos laten rijden. Zorgen dat treinreizigers hun vlucht halen of op tijd op hun werk zijn, door storingen en gebreken snel en vakkundig op te lossen.

Dit ga je doen

Durf jij dat aan? Als teamleider infra Schiphol-Haarlem zal jij de eerste aanspreekpunt voor onze klant gaan worden. Van een defecte wissel of bovenleiding tot beschadigde spoorbomen en losliggende stoeptegels, jij zorgt dat het wordt opgelost door jouw team. Op en rond het spoor gebeurt altijd wel wat. En de druk om de beste onderhoudsprestaties te leveren ligt hoog. Dat maakt deze functie veeleisend en verantwoordelijk. Maar jij houdt het hoofd koel en slaagt erin alle ballen tegelijk in de lucht te houden zonder het overzicht te verliezen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Als teamleider zal je intensief worden begeleid en gecoacht om na een korte periode zelfstandig verder te kunnen gaan. Verder ziet jouw nieuwe baan als teamleider infra Schiphol-Haarlem er als volgt uit:

 • aansturen van het team dat onderhouds- en herstelwerkzaamheden uitvoert op en rond het traject Schiphol-Haarlem.
 • coördineren van de verschillende vakgebieden en disciplines bij deze werkzaamheden.
 • bevorderen van de samenwerking binnen jouw team en de persoonlijke ontwikkeling van jouw mensen.
 • aannemen en zo snel mogelijk oplossen van klantvragen en meldingen.
 • faciliteren van veilig werken, onder meer door veiligheidsinstructies en de juiste voorzieningen.

meedenken en mee leren met de organisatie en verbeterslagen in onze werkwijzen en processen doorvoeren.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen.

Jouw standplaats is ons kantoor in Amsterdam. Daar geef je leiding aan een goed georganiseerd team van 10 Monteurs en Hoofdmonteurs met voorbereidende taken. Stuk voor stuk professionele en zelfstandige vakmensen met een berg ervaring. Aanpakkers die samen de schouders eronder zetten om het onderhoud op en rond het spoor snel en goed uit te voeren. Prettige collega’s die niet bang zijn om hun mond open te doen en bij wie je wel tegen een grapje moet kunnen. Jij levert een belangrijke bijdrage aan het teamgevoel, door de samenwerking binnen het team te stimuleren en regelmatig een leuk uitje te organiseren.Zet jij je ook graag volledig in om de trein veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Vanzelfsprekend heb je enige ervaring in het plannen en organiseren opgedaan. Dat kan zijn als trainee uitvoerder, (onder) officier binnen defensie, maar eventueel ook als voorzitter van jouw studenten collectief of aanvoerder van je sportteam. Door jouw daadkracht motiveer je de mensen in jouw infrateam het maximale uit zichzelf te halen én meer gebruik te maken van elkaars specialisme. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel en jij weet dit uitstekend over te brengen. Doen zoals we het altijd al deden? No way! Jij durft vragen te stellen en je mening te geven over zaken die anders georganiseerd kunnen worden.

Voor de vacature teamleider Infra Schiphol-Haarlem neem je verder mee:

 • een afgeronde technische hbo opleiding op het gebied van bijvoorbeeld infra, civiele techniek, werktuigbouw of elektrotechniek.
 • enige leidinggevende ervaring.
 • enige kennis van rail- infra- bouw en -onderhoud of het enthousiasme om je hierin te verdiepen.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied. Wij bieden je een werkomgeving vol humor, betrokkenheid en ambitie, waar jij de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. Wij investeren graag in jouw opleiding begeleiding en persoonlijke ontwikkeling, zodat je volop de kans krijgt om te ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij je ook nog (op fulltime basis):

 • een uitstekend salaris op basis van de cao Railinfrastructuur.
 • alle faciliteiten om je werk goed te doen. Denk hierbij aan een leaseauto en een mobiele telefoon.
 • zeer goede studie en opleidingsmogelijkheden
 • pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds.
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 18 adv-dagen.

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via