Projectleider Leidingbouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Scharwoude

Wil jij werken in een vast hecht team en met veel eigen materieel? Heb jij een passie voor ondergrondse projecten? Vind jij het leuk om in een zelfstandige rol dagelijks mee te werken aan uitdagende projecten in de leidingbouw? Dan ben jij de Projectleider die wij zoeken! Wij bieden een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

Dit ga je doen

Als Projectleider voor onze vestiging in Scharwoude leid jij de uitvoering van onze ondergrondse projecten door het hele land. Onze projecten zijn gevarieerd in complexiteit en in omvang.

Je bent een natuurlijke leider en een uitstekend onderhandelaar die niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid en het nemen van een beslissing. Je leidt soms meerdere projecten tegelijk en geeft daarin operationeel leiding aan eigen medewerkers, inleners en onderaannemers. Dat doe je op een gedreven, coachende manier, zodat er een team ontstaat dat samen voor het beste resultaat gaat.

Het werk doet een groot beroep op je technische kennis en op je organisatietalent om zelf te bouwen aan een succesvol projectteam. Jij bent degene die de touwtjes stevig in handen heeft en houdt.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • de integrale veiligheid van het project;
 • de vereiste kwaliteit van het project en het voldoen aan de klantvraag;
 • de naleving van processtappen met een groot afbreukrisico, gericht op risico’s, tijdigheid en kwaliteit;
 • samenstellen en aansturen van een integraal en multidisciplinair projectteam;
 • het bijhouden van trends en ontwikkelingen in de branche.

We werken met een vast hecht team en we hebben veel eigen materieel en hier zijn we trots op! En tot slot, we zijn een groeiende organisatie en daarvoor we zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken.

Dit is je afdeling

Jij als Projectleider Leidingbouw komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

Als eerste heb je leidinggevende ervaring en technische kennis. De collega die wij zoeken is organisatorisch sterk, heeft goede communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. Je bent toegankelijk voor de medewerkers, maar je weet ook wanneer je op jouw strepen moet staan. Uiteraard ben je zelfstandig, proactief en kun je goed samenwerken.

Verder:

 • heb je een afgeronde HBO/MBO opleiding Civiele Techniek;
 • heb je een aantal jaar relevante werkervaring en leidinggevende capaciteiten;
 • ben je bij voorkeur ben je 40 uur beschikbaar, maar 32 uur is bespreekbaar.

Ben jij nu een ervaren Uitvoerder en wil je een mooie stap maken? Dan zien ook graag jouw cv tegemoet!

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Je verricht jouw werkzaamheden vanuit je kantoor in Scharwoude en vanuit de projectlocaties.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Joyce de Winter, Corporate Recruiter, via 06-53356362.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van Projectleider Leidingbouw, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om kandidaten voor te stellen.


Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via