Leidinggevend Monteur Werktuigbouw

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Capelle aan den IJssel

Zoek jij een baan als Leidinggevend Monteur Werktuigbouw met een mobiele functie? Werk jij graag bij verschillende klanten in de regio Zuid West Nederland en wil jij meebouwen aan het uitbreiden van de tak werktuigbouw in de regio?

Dit ga je doen

Als Leidinggevend Monteur Werktuigbouw ben jij zelfstandig verantwoordelijk voor onze kleinere Serviceprojecten. Dit zijn Werktuigbouwkundige werken bij onze vaste klanten (utiliteit). Je zorgt voor voorbereiding (planning en bestellen materiaal), geeft instructie aan monteurs en regelt de administratie rondom het werk. Omdat je zelf meewerkt in de uitvoering heb jij de touwtjes stevig in handen. Je hebt veel contact met je werkvoorbereider en de projectleider. Vakkennis, veiligheid en organisatietalent heb je hoog in het vaandel.

Leuke aan deze vacature is dat je kunt helpen bouwen aan het uitbreiden van de werktuigbouwkundige tak binnen de regio Zuid-West. Met jouw kennis en ervaring in de W-tak, en je gedrevenheid kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het op de kaart zetten van dit prachtige vakgebied, die nu nog in de groeimodus is. Druk jij straks jouw stempel op onze kernactiviteiten?

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent vakinhoudelijk sterk, neemt graag de leiding, en regelt zaken die nodig zijn;
  • Je wordt gedreven door passie voor het vak, vakmanschap en ambitie;
  • Je houdt het overzicht op het werk en communiceert makkelijk;
  • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (WEB-3 of WEB-4) met aanvullende vakdiploma's waarvan minimaal een lasdiploma (TIG) en minstens 10 jaar ervaring.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • De kans om te werken bij aansprekende opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden waarover we graag met jou in gesprek gaan.

 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Jeffrey Vreugdenhil, Recruiter regio Zuidwest, telefoonnummer 010-2582813.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via