Projectmanager Industriebouw

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime/parttime
 • Standplaats Utrecht

Wil jij werken met een hecht en jong team voor internationale klanten? Ben jij in staat om samen met de Rayonmanager en met jouw collega Projectmanagers het team en onze vestiging in Utrecht verder uit te bouwen? Dan zoeken wij jou! Wij bieden een goed salaris, leuke en enthousiaste collega’s, een goede werksfeer en mooie projecten!

Dit ga je doen

Als Projectmanager Industriebouw voor onze vestiging in Utrecht adviseer je rechtstreeks de Rayonmanager. Je bent eindverantwoordelijk voor de algehele doorloop van integrale en multidisciplinaire projecten en tenders met een complex karakter.

In deze rol heb je contact met de verschillende disciplines binnen Strukton. Je bent medeverantwoordelijk voor de strategie en eindverantwoordelijk voor het realiseren van vooraf afgesproken projectdoelstellingen. Hierbij neem je kritische beslissingen die noodzakelijk zijn voor de voortgang van het project. Daarbij zijn uiteraard ook de financiële targets van een project erg belangrijk. Deze houd je scherp in de gaten met het oog op de vastgestelde begroting.

Je laat tijdig, volledig en betrouwbaar de up-to-date rapportage en prognoses opstellen t.b.v. onder andere de financiële projectbeheersing, veiligheid en kwaliteit. Je stuurt de projectteams aan en je begeleidt de medewerkers in hun ontwikkeling. Ook werk je actief mee aan de verdere groei van de organisatie.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:

 • de integrale veiligheid van het project;
 • de vereiste kwaliteit van het project en het voldoen aan de klantvraag;
 • de naleving van processtappen met een groot afbreukrisico, gericht op risico’s, tijdigheid en kwaliteit;
 • het bijhouden van trends en ontwikkelingen in de branche.

Dit is je afdeling

Jij als Projectmanager Industriebouw komt te werken binnen een grote en sterke speler op de civieltechnische markt. Een speler met een zeer breed scala aan verschillende disciplines onder een dak. Waar je als specialist de mogelijkheid krijgt om aan grote integrale projecten te werken maar ook regionaal aan kleinere projecten waar je een bredere rol kan oppakken. Een bedrijf dat groot is geworden door innovatief en ondernemend te zijn. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: Warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Dit verwachten wij van jou

Als eerste heb je commerciële ervaring en technische kennis en ervaring met industriebouw? De collega die wij zoeken heeft goede communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid. Uiteraard ben je zelfstandig, proactief en kun je goed samenwerken.

Verder:

 • heb je een afgeronde HBO/WO-opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde;
 • heb je een aantal jaar relevante werkervaring in de civiele techniek of (utiliteits)bouw;
 • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreek je ook goed Duits? Dan is dat een pre);
 • ben je bij voorkeur 40 uur beschikbaar, maar 32 uur is bespreekbaar.

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel gezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Je verricht jouw werkzaamheden vanuit je kantoor in Utrecht en vanuit de projectlocaties.

Neem contact op

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Joyce de Winter, Corporate Recruiter, via 06-53356362.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van Projectmanager Industriebouw, dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om kandidaten voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via