Calculator Elektrotechniek

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Strukton Worksphere zoekt een allround Calculator die onze Elektrotechnische Serviceprojecten van ontwerp tot calculatie en aanbieding begeleidt.

Dit ga je doen

Vanaf het allereerste moment denk je mee over installatie-oplossingen voor onze (veelal vaste) klanten.  In teamverband (accountmanager, projectleider) ontwerp je nieuwe installaties of maak je voorstellen om bestaande installaties te verbeteren. Onze Serviceprojecten hebben een omvang tot 2 miljoen Euro, waardoor je altijd meerdere werken tegelijk onderhanden hebt.  Je specialist bent in elektrotechnische installaties, maar bekijkt deze altijd vanuit een integrale benadering (W, M&R, B). Soms werkt je vanuit een bestek, soms op basis van een eigen opname.  Je maakt een duurzaam ontwerp, gebaseerd op de TCO voor de klant, waarbij je ook een raming (o.b.v. kengetallen) of een volledige calculatie doorrekent. Je weet onze aanbieding (ontwerp & calculatie) op een attractieve wijze te presenteren in een brief of presentatie naar opdrachtgevers.

Dit verwachten wij van jou

  • Je kunt goed organiseren en werkt planmatig en gestructureerd. In hectische situatie houdt je overzicht en weet prioriteiten te stellen;
  • Je communiceert makkelijk, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (Elektrotechniek) en minstens 5 jaar werkervaring in soortgelijke werkzaamheden.

Dit mag je van ons verwachten

  • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
  • Je werkt voor grote opdrachtgevers (utiliteit) in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie;
  • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Mathijs Rotink, HR Manager regio Noordwest Midden, telefoonnummer 06 12411232.  

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via