Office Assistent(e), Amersfoort, vervanging zwangerschapsverlof

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eurailscout - Amersfoort
Deze zelfstandige functie zit vol uitdaging. Je ondersteunt je collega’s op de afdelingen en de Officemanager in de regie en uitvoering op administratieve, organisatorische en secretariële werkzaamheden in een internationale omgeving!

Dit ga je doen

Als Office Assistent(e) bij Eurailscout werk je in een dynamische internationale organisatie. Je zult veel (internationale) bezoekers ontvangen en regelt hotelboekingen, treinboekingen en vluchten voor je collega’s. Je bewaakt de post en de verschillende mailboxen en pakt zelfstandig acties op die daar voor jou uit voort komen of legt deze neer bij de daarvoor bedoelde collega. Je handelt  telefoongesprekken zoveel mogelijk zelfstandig af en beoordeelt of gesprekken moeten worden doorverbonden.
Verder ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van werkkleding, reserveer je lunches en houd je de bestellingen bij van kantoorartikelen. Je notuleert bij vergaderingen en houd je bezig met allerlei andere secretariële werkzaamheden. Je bent iemand die het werk ziet en zaken signaleert die beter kunnen worden geregeld.  

Dit is je afdeling

De afdeling Officemanagement bestaat met jou erbij uit twee mensen. Je collega Officemanager is meteen jouw leidinggevende en samen delen jullie een kamer op ons hoofdkantoor in Amersfoort.

Bij Eurailscout draait het om Big Data uit het spoor. Onze innovatieve meet- en inspectietreinen verzamelen data. De treinen controleren de spoorgeometrie, spoorstaven, wissels en bovenleiding. Vervolgens analyseren wij deze data. Zo weten we precies wat de conditie van het spoor is. Onze klanten kunnen daarmee het onderhoud perfect plannen en storingen voorkomen. Zet jij ook graag jouw technologische kennis in op het gebied van spoordata? Kom dan bij ons werken!

Dit verwachten wij van jou

De functie is voor 40 uur per week. Gezien buitenlandse ontwikkelingen verwachten we van je dat je de Engelse taal redelijk beheerst. Daarnaast beschik je gegarandeerd over een diploma op MBO niveau 4 richting Officemanagement of en over drie tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Dat je georganiseerd en accuraat werkt, spreekt voor zich.

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 7,7 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Eurailscout. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Eurailscout biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:
  • een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
  • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
  • 25 vakantiedagen, # roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
  • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Heeft de functie van  Office Assistente(e) jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Martine de Vaal, Officemanager. Zij is dagelijks (met uitzondering van de woensdag) te bereiken via telefoonnummer 06-10027900. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Milou Willems, Recruiter, 06-11530580  
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via