Contractmanager

Vacature doorsturen
 
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Utrecht

Wil jij werken aan uitdagende integrale projecten, waarbij je werkt in een hecht team met een goede werksfeer? Ben jij in staat om alle risico’s die een contract met zich mee brengt in kaart te brengen en het team en onze directie goed te adviseren? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Want bij ons is jouw advies echt van waarde!

Dit ga je doen

Als Contractmanager bij Strukton Civiel Projecten werk je samen met een enthousiaste club mensen waarbij je niet alleen verantwoordelijk bent voor jouw eigen werkzaamheden maar samen met jouw collega’s van het kernteam voor het geheel. Je bent van A tot Z betrokken bij grote integrale projecten waarbij het jouw verantwoordelijkheid is om de contractuele belangen rondom deze projecten te waarborgen. Dit geldt zowel in de tender- als in de realisatiefase.

Jij bent de adviseur die weet wat er speelt in de civiele markt. Je weet de kansen en mogelijkheden die een contract biedt te signaleren en hierop in te spelen. Je bent betrokken in de tenderfase om de contracten op juridische en commerciële risico’s te toetsen en deze te mitigeren. Je analyseert de contractuele voorwaarden, brengt de risico’s in kaart en adviseert en onderhandelt hierover tijdens de tenderfase. Ook in de periode daarna heb jij een belangrijke rol. In de realisatiefase werk je nauw samen met het team, Je bent verantwoordelijk voor de overall contractbewaking met alle betrokken partijen. Jij helpt hiermee het project tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt het team en verleent juridisch advies in de ruimste zin van het woord.

Wij hebben een grote diversiteit aan projecten en wij streven naar kwalitatief perfecte en financieel gezonde projecten. Ga jij ons als Contractmanager daarbij helpen?

Dit is je afdeling

Strukton Civiel Projecten ontwikkelt, realiseert en beheert grootschalige infrastructurele projecten, zoals wegen, bruggen en tunnels. Vanaf de eerste planfase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Naast totaaloplossingen leveren we in iedere fase van de keten tot in detail maatwerk. Interessante projecten zijn onder andere: Realisatie van een dubbellaagstunnel A2 door Maastricht, Het Noorderbrugtrace te Maastricht, De Meppelerdiepsluis te Zwartsluis, renovatie en overlaging van de Brug Ewijk. We zijn steeds bezig om onze opdrachtgevers met onze vindingrijkheid te verrassen. Waar het de techniek, logistiek en aandacht voor mens en milieu betreft, maar ook bijvoorbeeld in de wijze waarop we samenwerken met onze stakeholder intern en extern. Wil je meer weten over over onze projecten of over Strukton kijk dan op http://www.struktonciviel.nl

Dit verwachten wij van jou

De collega die wij zoeken is communicatief, proactief en een oplosser. Binnen het team is er veel behoefte aan een collega die problemen aanpakt en niet van het bureau schuift. Uiteraard ben je zelfstandig, enthousiast en kan je goed samenwerken.

Verder:

  • heb je een afgeronde opleiding HBO Rechten/MER of WO Nederlands recht met kennis van aanbestedingsrecht en bouwrecht
  • heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • heb je uitgebreide kennis van de moderne geïntegreerde contractvormen en een uitgebreide kennis van wet- en regelgeving
  • heb je FIDIC kennis, bij voorkeur Red Book / Yellow Book
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • 40 uur heeft de voorkeur, maar 32 uur is zeker mogelijk

Dit mag je van ons verwachten

Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast bieden we diverse mogelijkheden om flexibel te kunnen werken. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je een vaste baan met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring, een pensioenregeling met werkgeversbijdrage en 43 vrije dagen per jaar. Je verricht jouw werkzaamheden vanuit je kantoor in Utrecht, maar ook regelmatig vanuit onze projectlocaties, daarom krijg je een auto van de zaak.

Neem contact op

Meer weten?
Heeft deze vacature jouw interesse gewekt, maar wil je graag meer informatie neem dan contact op met Joyce de Winter, Corporate Recruiter, via 06-53356362.

Solliciteren
Ben je enthousiast geworden over de functie van Contractmanager dan zien we jouw reactie en CV graag tegemoet. Je kunt reageren via onderstaande ‘solliciteerknop’. 

Acquisitie
Bij Strukton houden we van open en directe communicatie. Wij praten het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus of intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via