Beheertechnicus Chemelot

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Maastricht

Strukton Worksphere zoekt een klantgerichte Beheer technicus met een brede technische kennis  van gebouwinstallaties en –systemen voor onze klanten op het Chemelot terrein in Geleen.  

Dit ga je doen

Als Beheer technicus ben jij verantwoordelijk voor het beheer van diverse onderhoudscontracten ten behoeve van de gebouw gebonden installaties van onze klanten op het Chemelot terrein. De basis van je werkzaamheden bestaat uit het realiseren van de contractuele verplichtingen, die voortvloeien uit deze contracten, zowel op het gebied van preventief onderhoud alsook correctieve werkzaamheden en voorkomende klussen.

Voor deze verplichtingen ben jij zowel technisch alsook financieel verantwoordelijk. 

Deze werkzaamheden voer jij uit in een dedicatet klantteam onder leiding van een klantmanager.

Commercie en techniek zijn de basis van je vak, waarbij je weet dat communicatie en klantgerichtheid essentieel zijn voor een tevreden klant. Onze klanten bevinden zich op het Chemelot terrein te Geleen.

Dit verwachten wij van jou

 • Je geeft operationeel leiding aan servicemonteurs, servicetechnici, specialisten en derden.
 • Je beoordeeld de bevindingen vanuit onderhoud en vertaald deze in adviezen richting klant.
 • Je rapporteert en informeert de klantmanager met betrekking tot voortgang en status van de onderhoudswerkzaamheden, storings- en regie werkzaamheden.
 • Je bent verantwoordelijk voor :

o   de voorbereiding en realisatie van alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van projecten, beheer en onderhoud die voortvloeien uit contracten.

o   het tijdig en correct aandragen van de onderhoudsplannen (jaarplan) ten behoeve van een adequate onderhoudsplanning;

o   het rendement (NCB) en volume ( afgeboekte omzet) van de aan hem toegewezen contracten.

o   onderhouden van contacten met klanten op operationeel niveau met als doel optimalisatie van dienstverlening, waarbij resultaat, kwaliteit en klanttevredenheid geborgd zijn;

o   een efficiënte en effectieve afhandeling van het werkbonproces;

o   tijdige en transparante informatieverstrekking aan klanten met betrekking tot de uitvoering en voortgang van het contract. Verzorgt hiertoe diverse periodieke rapportages;

o   het signaleren van meer/minderwerk;

o   het goed onderhouden van gereedschappen en middelen;

 • Je Werkt volgens de veiligheids-, kwaliteits-, arbo-, milieu- en andere richtlijnen.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid;
 • De kans om ervaring op te doen bij onze klanten op het Chemelot terrein;
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Over Strukton Worksphere:

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

Meer weten en solliciteren

Meer weten over deze functie, de sollicitatieprocedure of de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Ruud Verheggen, recruiter Strukton Worksphere, telefoonnummer +31 6 53624373.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via