Medewerker Crediteurenadministratie

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 1&2
  • Standplaats Helvoirt

Voor de afdeling Finance (standplaats Helvoirt) is Van Rens mobiliteit op zoek naar een medewerker t.b.v. de crediteurenadministratie. Dit betreft een fulltime functie

Dit ga je doen

Als medewerker crediteurenadministratie bestaat je takenpakket uit:
- dagelijkse verwerking van de crediteurenfacturen,
- controle op goedkeuring crediteurenfacturen,
- onderhouden stambestanden leveranciers,
- voorbereiden en afwerken betaaladvieslijsten,
- archiveren administratieve documenten,
- overige administratie werkzaamheden.

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden binnen de afdeling Finance op de vestiging Helvoirt. De afdeling Finance is verantwoordelijk voor de financiële beheersing van de gehele Van Rens organisatie. 

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een proactieve werkhouding en het vermogen om zowel zelfstandig als in een team te functioneren. Daarnaast beschik je over:
- Een afgeronde MBO 1 of 2 opleiding in de administratieve richting;  
- Mbo werk- en denkniveau;
- Minimaal 1 jaar werkervaring op administratief gebied;
- Ervaring in het werken met ERP-systemen;
- Goede beheersing van MS-Office;
- Goede beheersing Nederlandse taal.

Dit mag je van ons verwachten

 

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Administratief medewerker crediteurenadministratie bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting en vervullen een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via