Tendercoördinator

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eindhoven

Voor de afdeling verwerving is Van Rens mobiliteit op zoek naar een tendercoördinator.

Dit ga je doen

Als tendercoördinator neem je deel aan tenderteams en coördineer je de werkzaamheden die benodigd zijn om tot een optimale en tijdige inschrijving te komen. In het voortraject ben je reeds actief in het bedenken van slimmigheden teneinde de tender kunnen winnen. Je bepaalt de kostprijs voor projecten, geeft adviezen en beoordeelt EMVI-plannen. Daarnaast beheer je de documenten ten behoeve van bestek-, plan- en kostprijsgegevens.

Dit is je afdeling

Je bent als tendercoördinator werkzaam op de afdeling verwerving en verricht werkzaamheden voor  zowel de afdeling Geïntegreerde Projecten als voor de diverse rayons. Je standplaats is Eindhoven.

Dit verwachten wij van jou

Je hebt een klantgerichte en resultaatgerichte instelling, beschikt over aantoonbare ervaring met coördinerende taken waarbij jij het overzicht bewaakt. Daarnaast beschik je over:

- HBO werk- en denkniveau
- Kennis van moderne contractvormen waaronder UAV-gc
- Besluitvaardigheid
- Bekend met Best Value Procurement (BVP) aanbestedingen
- EMVI kennis

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie tendercoördinator? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting.en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via