Projectmanager

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degree
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats Eindhoven

Voor de afdeling Geïntegreerde Projecten is Van Rens mobiliteit zoek naar een Projectmanager.

Dit ga je doen

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor de inzet en aansturing van het projectteam. Je draagt zorg voor de totstandkoming en uitvoering van de projectopdracht conform het contract. Bij de uitvoering van je werkzaamheden ben je mede afhankelijk van andere (externe) partijen waar je mee samenwerkt. Dit alles zorgt voor veel dynamiek in je functie.

Dit is je afdeling

Je verricht je werkzaamheden binnen de afdeling Geïntegreerde Projecten. Deze afdeling wordt ingeschakeld als er meerdere specialismen van Van Rens mobiliteit worden ingezet bij een project, dit zijn de grotere projecten. De projectlocatie (in Nederland) bepaalt waar je tewerkgesteld wordt.

Dit verwachten wij van jou

De grootte van de projecten vraagt van jou een goed ontwikkeld organisatievermogen waarbij je het overzicht weet te behouden in de planning en uitvoering. Je weet je staande te houden in de driehoeksrelatie tussen opdrachtgever en klant, bent klantgericht en resultaatgericht. Daarnaast beschik je over:
-          Kennis van UAV-gc
-          Ruime ervaring met (tijdelijke) verkeersmaatregelen
-          Aantoonbare ervaring in het aansturen van een team
-          Ervaring in het werken aan complexe projecten
-          Aantoonbare kennis van projectmanagement
-          HBO werk- en denkniveau

Dit mag je van ons verwachten

Je maakt deel uit van een enthousiast en deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Bouw & Infra.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie projectmanager? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting en vervullen een adviserende rol bij verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via