Marketing & Sales Medewerker / Secretaresse

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Parttime
 • Standplaats Groningen

Strukton Worksphere zoekt voor de regio Noord Oost een Marketing & Sales Medewerker / Secretaresse. Een enthousiast organisatietalent met gevoel voor marketing, communicatie en PR.

Dit ga je doen

We willen de successen van ons bedrijf intern en extern nog beter onder de aandacht brengen. Naast de secretariële taken, heb je communicatie, marketing en PR als jouw extra speerpunt. Je ondersteunt bij zaken die bijdragen aan ons commercieel succes (o.a. organisatie van klantevenementen en -workshops). Je draagt bij aan de vertalinging van beleid naar concrete salesacties, die je na afstemming zelf ook initieert voor MT leden en commerçanten. Je houdt een scherp oog op onze salesprocessen, denkt mee en bewaakt acties en bent niet bang om collega’s hierop aan te spreken. 

Je geeft secretariële ondersteuning voor de regio Noord Oost, waarbij voornamelijk de regiodirecteur en enkele MT leden een beroep doen op jouw expertise en organisatietalent. Dit doe je samen met één parttime collega, die eveneens haar eigen aandachtsgebied heeft. Secretariële taken zijn o.a. post-, agenda- en e-mailbeheer, het verzorgen van zakelijke correspondentie, verslagen en notulen van vergaderingen, diverse administratieve zaken, telefoonafhandeling en facilitaire zaken. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor in- en externe verhoudingen in een concernomgeving. Uiteraard ga je discreet en nauwkeurig te werk, kun je prioriteiten stellen en vanzelfsprekend horen de “minder leuke klussen” er gewoon bij.

Je hebt een brede scope, staat stevig in je schoenen en je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren.

Dit verwachten wij van jou

 • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding als secretaresse / management assistente of in communicatie, commercie/marketing of aanverwante richting.
 • Je bent stressbestendig, communicatief sterk en kan makkelijk frequent schakelen qua gesprekspartners en materie en goed omgaan met deadlines onder hoge druk.
 • Je beschikt over een representatief voorkomen met flair, je weet mensen te enthousiasmeren en houdt ervan om bijeenkomsten en evenementen te organiseren, met oog voor details.
 • Je beschikt over schrijftalent voor zowel zakelijke correspondentie, commerciële uitingen als informele/interne berichtgeving. Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is dan ook gewenst, goede beheersing van de Engelse taal is een pre.
 • Vanuit je service- en actiegerichte instelling weet je jouw interne klanten regelmatig op een positieve manier te verrassen door proactief handelen en de juiste ingezette acties.
 • Je kunt goed samenwerken en ervaring met werken in een duobaan is een pre. Het betreft een functie minimaal 32 uur per week; werkdagen in onderling overleg vaststellen, beschikbaarheid op woensdagmiddag en vrijdag is gewenst.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie in groeiende organisatie met een ambitieus MT.
 • Een open en informele werksfeer, waarin vakmanschap en ambitie hand in hand gaan met het lef om te kiezen voor innovatieve oplossingen.
 • Werken in een dynamische omgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
 • Een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal & Techniek) met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

 

Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via