Werkvoorbereider Bovenleiding

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
 • Standplaats Utrecht (landelijk)
Spoor infraprojecten goed voorbereiden. Dat is jouw doel als Werkvoorbereider Bovenleiding bij Strukton Rail. Samen met je team bouw je aan een stabiel en toekomstbestendig spoorwegennet door heel Nederland.

Dit ga je doen

Voor een Werkvoorbereider Bovenleiding bij Strukton Rail Projecten is geen dag hetzelfde. Het accent van jouw takenpakket zal met name liggen in het organiseren en beheersen van de processen die ervoor zorgen dat de monteurs optimaal hun werk kunnen doen. Binnen jouw functie als Werkvoorbereider schep je de voorwaarden voor een optimale uitvoering. Zonder jou kunnen de mensen buiten hun werk niet goed uitvoeren, Jouw dagelijkse takenpakket bestaat bijvoorbeeld uit:

 • Het doordenken van de werkmethodes.
 • Overleggen en meedenken met de projectleiders
 • Het zelfstandig voorbereiden, implementeren en beheren van de werkmethode en planningen.
 • Het tijdig inzetten en coördineren van onderaannemers, interne specialisten en leveranciers.
 • Zorg dragen dat de juiste materialen en diensten op de juiste plek zijn.
 • De Werkvoorbereider bewaakt  de uitvoering van de procedures en signaleren van afwijkingen.
 • Beheren van de werkdossiers en opstellen van diverse rapportages.

Dit is je afdeling

Strukton Catenary Europe (SCE) is een projectenorganisatie, welke als standplaatsen heeft Maarssen (Strukton Rail Nederland bv & Merelbeke (Strukton Rail België NV). Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op de nieuwbouw- en wijzigingsprojecten van draagconstructies, bovenleiding en civieltechnische werkzaamheden binnen de spoorinfra in Europa. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met een team van 80 gedreven specialisten in Nederland en België die altijd op zoek zijn naar optimalisatie van techniek, kwaliteit en veiligheid. Wij gaan geen enkel probleem of uitdaging uit de weg. Wij ontzorgen waar mogelijk de klant en leveren pasklare oplossingen aan.

Dit verwachten wij van jou

De Werkvoorbereider Bovenleiding waar Strukton Rail naar op zoek is neemt mee aan bagage:

 • Minimaal MBO 3 richting Elektrotechniek / Energietechniek, GWW, Civiel, Mechatronica of Werktuigbouwkunde.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de rol van Werkvoorbereider bij voorkeur binnen de (spoor) infra
 • De Werkvoorbereider werkt planmatig en gestructureerd en kan uiterst goed organiseren.
 • Je hebt een goede beheersing van administratieve processen.
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent stressbestendige teamspeler.

Dit mag je van ons verwachten

Om te beginnen vinden wij een collegiale sfeer en een sociaal bedrijfsbeleid uiterst belangrijk. Jij krijgt de ruimte om te werken maar ook om te groeien! Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht. Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltime basis) en ook een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Ook vinden we het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Thuiswerken en flexibel werken behoren daarom ook tot de opties.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via