Startersprogramma Railinfra

Vacature doorsturen
 
  • Standplaats Utrecht (Landelijk)
Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en lijkt het werken bij een ambitieus en collegiaal bedrijf je wat? Heb jij een diploma in de techniek op zak en wil je je verder ontwikkelen in de Rail-infra? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Dit ga je doen

Als starter werk je de eerste jaren aan je persoonlijke ontwikkeling en je vakmanschap. Na een korte introductie start je in een reguliere technische functie binnen Strukton Rail, bijvoorbeeld uitvoerder, werkvoorbereider of hoofdmonteur. Een functie die past bij je affiniteit en opgedane kennis. Je draait vanaf dag één mee in uitdagende projecten in een volwaarde baan met een volwaardig salaris. Jouw ontwikkeling en het vak leren van ervaren collega's vormen de basis van het programma.

Dit is je afdeling

Samen met jou gaan we onderzoeken welke afdeling binnen Strukton Rail het beste bij jou past. Dit is afhankelijk van jouw opleidingsniveau, opleidingsrichting, jouw persoonlijkheid en jouw ambities.

Dit verwachten wij van jou

  • Een afgeronde opleiding, bij voorkeur richting Civiele Techniek, Energie-, Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Scheerpswerktuigkunde of Mechatronica.
  • Je hebt een collegiale instelling.
  • Je bent iemand die initiatief neemt en zich niet snel uit het veld laat slaan
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent stressbestendige teamspeler.

Dit mag je van ons verwachten

Om te beginnen vinden wij een collegiale sfeer en een sociaal bedrijfsbeleid uiterst belangrijk. Jij krijgt de ruimte om te werken maar ook om te groeien! Een uitdagende functie voor een vakman die wilt leren. We zijn een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief. Ook vinden we het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé.

Meer weten en solliciteren?

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Na ontvangst van je sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie.
Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze Recruiter, Marc Kessels, via  +31 6 46 95 81 20.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via