Track Geometry Engineer

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland WOHBO
  • Standplaats Amersfoort
Heb jij interesse in technische innovaties en spoorgeometrie? Wij zijn op zoek naar een Track Geometry Engineer!

Dit ga je doen

De meet- en inspectietreinen van Eurailscout rijden over het spoor en verzamelen actuele data over de kwaliteit van het spoornet. In Nederland reizen 1.2 miljoen mensen per dag met de trein en wordt 100.000 ton vracht vervoerd. Het verzamelen van de juiste infra data is dus van essentieel belang voor onderhoudsmanagement. Jij gaat ervoor zorgen dat de juiste data wordt verzameld!

  • Jij zorgt voor de technische beschikbaarheid van het meetproduct spoorgeometrie, van sensor tot rapport. Meet je nog wel de juiste gegevens, werken de meetsystemen nog, is de meetdata nog steeds van voldoende kwaliteit? Dat zijn vragen die jij jezelf stelt.
  • Jij houdt de meetsystemen in bedrijf en zorgt ervoor dat alles 100% operationeel is. Naast het dagelijkse beheer van de meetproducten zorg jij ook voor de in bedrijfsstelling en het buitendienst nemen van systeem onderdelen. We willen marktleider blijven als het gaat om de beste meetsystemen, dus ontwikkeling van onze meetproducten speelt een belangrijke rol in jouw functie. Je signaleert continu waar het beter kan.
  • Jij gaat als innovatieve track geometry engineer een belangrijke bijdrage leveren aan het asset management van Eurailscout. Door onze technische innovaties zijn spoorbeheerders in staat het onderhoud aan de rail infrastructuur blijvend te optimaliseren. Onze meettreinen voorzien ons van de juiste data, maar het kan allemaal geavanceerder. Hoe? Dat ga jij samen met je collega's onderzoeken en ontwikkelen. Tot slot is het niet de bedoeling dat jij als enige weet hoe alles werkt. Door jouw kennisdeling maak je jouw collega's wijzer.

Dit is je afdeling

De afdeling technology bestaat uit 26 medewerker en draagt zorg voor het beheer en de ontwikkeling van technische bedrijfsmiddelen als meetsystemen, software en meettreinen. Je voelt je als een vis in het water met echte techneuten. Je zult in Amersfoort werkzaam zijn.

Dit verwachten wij van jou

Als track geometry engineer bij Eurailscout is het een must dat je beschikt over een afgeronde technische HBO-opleiding; denk aan werktuigbouwkunde, elektrotechniek, natuurkunde of computerkunde. Tijdens deze opleiding heb je ook aantoonbaar kennis opgedaan van meet- en regeltechniek en signaalverwerking. Daarnaast werk je graag samen in teamverband en is de Engelse taal geen probleem voor jou. Je hebt ongeveer vijf jaar werkervaring en kan niet wachten om een tweede of derde carrièrestap te maken!

Dit mag je van ons verwachten

Wij zijn een organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, 25 vakantie- en 13 ADV dagen (beide op fulltime basis) en een goed pensioen. Daarnaast bieden wij jou een baan met een internationaal karakter; je zult ongeveer maandelijks voor een korte periode naar het buitenland gaan, waaronder bijvoorbeeld Frankrijk en Duitsland.

Meer weten en solliciteren?

Ben je enthousiast geworden? Dan kun je direct reageren via de sollicitatiebutton.

Heeft de functie jouw interesse gewekt en wil je meer informatie? Neem dan contact op met Patrick Keijer, Recruiter, mobiel 06-211 59 812 of zoek contact via de mail patrick.keijer@strukton.com

n je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op  LinkedInFaceBook of  Twitter en volg ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat. 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via