Coordinerend Werkvoorbereider

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO / (Professionele) Bachelor's degreeMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - Roosendaal
Passie voor het Spoor? Organiseer jij graag het werk voor een multidisciplinair onderhoudsteam? Wij zoeken een Coördinerend Werkvoorbereider die het contractteam bij Strukton Rail, PGO Zeeland komt versterken!

Dit ga je doen

Voor een coördinerend werkvoorbereider in PGO Zeeland is geen dag hetzelfde. Als coördinerend werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een optimaal onderhoudsjaarplan, waarin de onderhoudsactiviteiten zo integraal mogelijk verwerkt en gecombineerd zijn. Dit alles in het belang van optimale onderhoudsprestaties zodat de klanttevredenheid geborgd is. Jij ondersteunt en faciliteert de uitvoering zodanig dat zij goed en veilig hun werk kunnen voorbereiden en uitvoeren. Dat is jouw drijfveer. Je werkt hierin nauw samen met het hele contractteam.

Je verantwoordelijkheden zijn o.a.: Je levert een integraal en optimaal jaarplan op en zorgt ervoor dat je dit plan continu verbetert. De Coördinerend Werkvoorbereider coördineert en faciliteert de voorbereidende taken, zodat hoofdmonteurs met voorbereidende taken met werkplannen aan de slag gaan die tijdig, volledig en zo integraal mogelijk zijn. Het is jouw verantwoordelijkheid dat veiligheid is geborgd in de werkplannen
Verdere taken zijn:

 • Je zorgt voor kostenefficiënte inkoop en tijdige levering van middelen.
 • Je stuurt (functioneel) hoofdmonteurs met voorbereidende taken aan en coacht hen.
 • Je zorgt voor optimale samenwerking met directe stakeholders, daarbij breng je de verschillende belangen en zienswijzen samen en coördineer je.
 • Als coördinerend werkvoorbereider zorg je voor een continue verbetering en bijsturing
 • Opstellen optimaal jaarplan onderhoudsactiviteiten.
 • Continu verbeteren jaarplan onderhoudsactiviteiten lopende het jaar

Zorgdragen voor de kwaliteit van de werkvoorbereiding. Ondersteunen hoofdmonteurs bij werkvoorbereiding. Optimaliseren werkmethodes van werkvoorbereiding. Mede coördineren van een kostenefficiënte inkoop. Mede zorgdragen voor een volledig veiligheidsplan inclusief de juiste veiligheidsdocumenten.

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

De coördinerend werkvoorbereider die Strukton Rail voor het PGO gebied Zeeland zoekt neemt mee aan bagage:
 • Minimaal MBO 4 richting Elektrotechniek, Mechatronica, Werktuigbouwkunde, GWW of Infra
 • Een technische HBO'er met enkele jaren ervaring wordt zeker uitgenodigd om te reageren
 • Een collegiale instelling.
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider bij voorkeur in de Infra
Je werkt planmatig en gestructureerd en kan uiterst goed organiseren en je hebt een goede beheersing van administratieve processen. Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Als Coördinerend Werkvoorbereider ben je een stressbestendige teamspeler.
 

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. En natuurlijk gaat het om jouw ontwikkeling als vakspecialist, daarin ondersteunen we volop met opleidingen. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.

Strukton Rail biedt je naast een goed salaris een werkomgeving waar je wordt gezien als expert op jouw vakgebied.
Naast bovenstaande bieden wij ook:

 • een goed salaris en aanvullende toeslagen per 4 weken (grondslag is CAO RIS, met aanvullende voorwaarden).
 • tal van collectiviteiten zoals een pensioenregeling en ziektekostenverzekering.
 • 25 vakantiedagen, 18 roostervrije dagen en de mogelijkheid om extra dagen te kopen.
 • flexibele werktijden en de mogelijkheid om het eigen werk en werktijden in te delen.
 • een heldere HR cyclus waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

Neem contact op

Spreekt dit je aan en wil je verder met ons praten? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatie-button. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Heb je functie-inhoudelijke vragen, neem dan contact op met Productiemanager Berny Bal, via mobiel +31 (0)6 1135 1774 of email Berny.Bal@strukton.com. Voor procedurele vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Timon Wijnne, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)621159816. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via