Uitvoerder Bovenleiding

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht
Voor Strukton Rail Bovenleiding zijn we op zoek naar een Uitvoerder Bovenleiding die in samenspraak met andere vakdisciplines de touwtjes handen neemt bij de bouw, reparatie en onderhoud van nationale en internationale rail infra projecten.

Dit ga je doen

Als Uitvoerder Bovenleiding bij Strukton Rail en als onderdeel van een projectteam geef je leiding aan uitvoerende medewerkers en draag je zorg voor een hoge kloksnelheid en doelmatige uitvoering van multidisciplinair werkzaamheden in de verschillende rail infra projecten en breng je deze tot een goed einde. Daarnaast onderhoud je contact met de klant over alle uitvoeringsaspecten van het werk.

Je taken op een rijtje:

 • Zorgdragen voor de realisatie van contract- en/of bestekafspraken, inclusief de vastlegging van afwijkingen.
 • Aansturen, beoordelen, coachen en ontwikkelen van de medewerkers uit je team.
 • Als Uitvoerder Bovenleiding adviseer je diverse partijen over bijzonderheden met betrekking tot de werkzaamheden.
 • Zorgdragen voor een juiste inzet en aansturing van onderaannemers en leveranciers.

Zorgdragen voor en toezicht houden op de totale veiligheidsorganisatie.

Dit is je afdeling

Strukton Catenary Europe (SCE) is een projectenorganisatie binnen Strukton Rail Nederland BV, welke als standplaatsen heeft Maarssen (Strukton Systems BV) & Merelbeke (Strukton Rail België NV). Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op de nieuwbouw- en wijzigingsprojecten van draagconstructies, bovenleiding en civieltechnische werkzaamheden binnen de rail infra in Europa. Al deze werkzaamheden voeren wij uit met een team van 80 gedreven specialisten in Nederland en België die altijd op zoek zijn naar optimalisatie van techniek, kwaliteit en veiligheid. Wij gaan geen enkel probleem of uitdaging uit de weg. Wij ontzorgen waar mogelijk de klant en leveren pasklare oplossingen aan.

Dit verwachten wij van jou

Als Uitvoerder Bovenleiding communiceer je vaak op afstand, met verschillende partijen en stelt nauwkeurige rapportages op. Daarom beschikt de Uitvoerder Bovenleiding die Strukton Rail SCE zoekt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je weet je mensen te motiveren om het werk tijdig op te leveren. Je vind het leuk om met specialisten te werken en hebt een passie voor techniek.

Verder beschik je over:

 • Minimaal een MBO diploma (niveau 4) richting Elektrotechniek, Energietechniek, Werktuigbouw, Mechatronica, GWW of Civiel.
 • Relevante werkervaring binnen de rail of energie sector is een pre
 • Als Uitvoerder Bovenleiding ben je stressbestendig
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten.
 • Besluitvaardigheid, een proactieve houding, leergierigheid en enthousiasme.

Een flexibele instelling en bereidheid om veelal in weekenden en nachten te werken.

Dit mag je van ons verwachten

Om te beginnen vinden wij een collegiale sfeer en een sociaal bedrijfsbeleid binnen Strukton Rail uiterst belangrijk. Jij krijgt de ruimte om te werken maar ook om te groeien! Een uitdagende functie voor een vakman met overzicht. Strukton Rail Nederland bv is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je kansen hebt om je ambities vorm te geven. Daarbij hechten we veel waarde aan opleiding, ontwikkeling en eigen initiatief.

We hebben goede arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen, 18 ADV dagen (beide op fulltime basis) en ook een lease auto behoort tot de mogelijkheden. Ook vinden we het belangrijk dat je een gezonde balans hebt in werken en privé. Thuiswerken en flexibel werken behoren daarom ook tot de opties.

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via