Werkvoorbereider Beheer en Onderhoud

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Utrecht

Strukton Worksphere zoekt een organisatorisch sterke Werkvoorbereider die onze Beheer en Onderhoudsprocessen in goede banen leidt.

Dit ga je doen

Als Planner/Werkvoorbereider op de Backoffice heb je veel touwtjes in handen. Je bent een ‘alleskunner’ die werkzaam is op het gebied van technische en financiële voorbereiding en bewaking. De Backoffice is de spil van de afdeling Beheer & Onderhoud en je bent voor de aan jou toegewezen contracten de schakel tussen projectleiding en uitvoering, oftewel: een ‘spin in het web’. Je bent dan ook niet bang voor verantwoordelijkheid. 

Je bent binnen het klantteam zelfstandig verantwoordelijk voor het voorbereiden (technisch administratief) van werkzaamheden en draagt bij aan het implementeren en bewaken van de contractuele afspraken voor de aan jou toegewezen contracten. Je stelt een jaarplan vast en maakt haalbare onderhoudsplannen. Daarbij zorg je ervoor dat de benodigde en de beschikbare capaciteit op elkaar worden afgestemd. Je neemt storingen aan, wijst deze toe aan monteurs en zorgt dat deze op de juiste manier worden afgehandeld. Je bestelt materialen en diensten (onderaannemers) en zorgt dat die op tijd aanwezig zijn. Je bewaakt de werkbonnenstroom, signaleert afwijkingen en maakt klantrapportages. Je raakt niet snel het spoor bijster en houdt vervolgacties dan ook goed in de gaten.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent toe uitdagende baan waarin je je affiniteit met techniek combineert met je vaardigheden op het gebied van plannen & organiseren.
 • Je kunt zelfstandig en autonoom functioneren en anticiperen op problemen tijdens de uitvoering.
 • Je kunt prioriteiten stellen en bent sociaal in de omgang met anderen.
 • Je kunt goed organiseren, werkt planmatig en gestructureerd.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid.
 • De kans om deel uit te maken van een enthousiast en deskundig team van planners/werkvoorbereiders
 • De kans om ervaring op te doen bij grote opdrachtgevers in zeer uiteenlopende branches, zoals de zorg, het onderwijs, het bankwezen en de industrie.
 • Een concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Over Strukton Worksphere

Voor Strukton Worksphere is techniek nooit het doel op zich, maar een middel. Samen met onze klanten creëren we een prettige en gezonde omgeving waarin mensen optimaal kunnen werken en verblijven. We nemen onze klanten de zorg voor hun gebouw volledig uit handen, door 24 uur per dag garant te staan voor betrouwbare, efficiënte en duurzame technische installaties. Doel van onze inspanningen is om gebouwen zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te maken.

 

 

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via