Contractsecretaris PGO Amstelsepoort

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBOMBO 3&4WO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Strukton Rail Onderhoud - Amsterdam
Zijn de competenties nauwkeurigheid, analytisch denken en oog hebben voor detail op jou van toepassing? En ben jij gedreven, overtuig en enthousiasmeer jij mensen op basis van inhoudelijke argumenten?

Dit ga je doen

In deze rol fungeer je als (financiële) rechterhand van de contractmanager voor het onderhoudsgebied PGO Amstelsepoort. Samen maak je het contract tot een succes en tot een veilige, efficiënte en winstgevende overeenkomst voor zowel de klant, als voor Strukton Rail. Het sturen op- en bewaken van afspraken binnen het contract PGO Amstelsepoort behoort tot de kern van de functie Contractsecretaris. Binnen dit contract voeren wij onderhoud en storingsherstel uit in het gebied Amstelsepoort (Amsterdam Oost, Duivendrecht, Diemen - Breukelen). De afspraken over wat en wanneer wij aanleveren bij onze opdrachtgever heb je op je netvlies.Bij besprekingen stel je kritische vragen en overtuig je op basis van inhoudelijke argumenten en je communicatieve vaardigheden. Je trekt het initiatief naar je toe en pakt acties op die voortkomen uit deze overleggen. Je zet als Contractsecretaris de acties uit, bewaakt ze en adviseert daarbij je collega’s over de wijze van afhandeling.

Tenslotte speel je ook een belangrijke rol in de totstandkoming van aanbiedingen op klantvragen en de afhandeling van meer- en minderwerk. Je weet de financieel,- en inhoudelijk specialisten bij elkaar te brengen en dit te verwoorden in een aanbieding die de klant herkent en aanspreekt. 
Werkzaamheden:
 • Verantwoordelijk voor de contractuele sturing;
 • Verzorgen van rapportages, afwijkingen, financiële zaken en tijdige- nauwkeurige rapportages aan de klant;
 • Bewaking van afgesproken KPI's: FHT, aantallen UO's / DOTS (binnen / buiten scope ).
 • Administratie van bovenstaande moet altijd op orde zijn, zowel in het belang van de klant als het contractteam;
 • Als aanspreekpunt van de klant is het jouw drijfveer om vanuit jouw kennis van het contract en de processen proactief te adviseren en voortdurend te verbeteren;

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail Onderhoud werk je samen met de beste vakmensen en de mooiste machines aan een veilig en betrouwbaar spoor. Wat wij precies doen? Zo’n 6.000 kilometer spoor onderhouden in Nederland en Zweden. In het spoor liggen wissels en er hangt een bovenleiding waar de stroom voor de trein vandaan komt. Met Big Data verzamelen we alle informatie uit het spoor en uit de trein. Zo kunnen we het onderhoud perfect plannen en voorkomen we storingen. En de machines? Wat dacht je van de stopmachine met maar liefst een gewicht van twintig olifanten? Die zorgt er samen met jou voor dat het spoor er weer recht en strak in komt te liggen. Zet jij je ook graag volledig in om trein, tram en metro veilig en op tijd te laten rijden? Kom dan bij de leukste, door technologie gedreven spooraannemer werken!

Dit verwachten wij van jou

Als jij iets doet, dan ga je er voor de volle 100% voor. Diezelfde inzet en betrokkenheid verwacht je ook van je collega’s. Dat komt goed uit, want bij Strukton Rail gaan we altijd voor het beste. De beste kwaliteit en de beste vakmensen. Jij bent een echte kartrekker die met al je kennis en ervaring de afdeling naar een nóg hoger niveau tilt. Met flair en doorzettingsvermogen krijg jij in iedere situatie de onderste steen boven. Je communiceert makkelijk en dat komt je goed van pas als je informatie haalt en kennis deelt. Voor de vacature Contractsecretaris PGO Amstelsepoort neem je verder mee:
 • Een afgeronde HBO opleiding   
 • Minimaal drie jaar werkervaring in een soortgelijke of relevante functie
 • Kennis van onderhoudscontracten is een pré
 • Overtuigingskracht, gedrevenheid en enthousiasme.

Dit mag je van ons verwachten

Wij bieden je een werkomgeving vol humor, betrokkenheid en ambitie waar jij de kans krijgt om het beste uit jezelf te halen. Jouw toekomstige collega’s kunnen niet wachten om je in hun team te verwelkomen. Je krijgt volop kansen om jezelf te ontwikkelen en je ambities vorm te geven. Alsof dat nog niet genoeg is, bieden wij je ook nog (op fulltime basis) 
 
 • Uitstekend salaris op basis van de cao railinfrastructuur
 • Pensioenopbouw bij het Spoorwegpensioenfonds
 • 25 vakantiedagen per jaar, plus nog eens 13 adv-dagen
 • Alle faciliteiten om je werk te kunnen doen. Denk hierbij aan een auto en mobiele telefoon
 • Uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • Veel zelfstandigheid in de functie

Neem contact op

Ben je nieuwsgierig geworden? Direct solliciteren kan via onderstaande button. Of liever eerst meer informatie? Neem dan contact op met Jeffrey Smit, Recruiter, via telefoonnummer: +31 (0)615459747. Beoogde sluiting van deze vacature is 25 januari 2019.  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. Profielen en cv's die ongevraagd door bureaus worden toegezonden, zullen behandeld worden als directe sollicitaties van de kandidaat.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via