Stage Opleiding & Certificering

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland HBO
  • Standplaats Strukton Rail Nederland Staf - Utrecht
Ben jij 3e jaars student aan een bedrijfskundige studie? Analytisch sterk, gestructureerd in je werk en niet huiverig om verbetersuggesties te doen op onze bedrijfsprocessen? Dan komen wij graag in contact met je!

Dit ga je doen

Een veilige railsector heeft alles te maken met een goed opleidingen- en certificeringsbeleid. En dat vergt weer planning, organiseren en administreren. Zit jij in je 3de jaar van je bedrijfskundige studie opzoek naar een leuke en dynamische meeloopstage? Dan kunnen wij je hulp goed gebruiken.

Als stagiaire opleidingen en certificeringen ondersteun jij onze afdeling Opleiding & Certificering vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. Om goed inzetbaar te zijn hebben onze medewerkers certificaten nodig voor kritieke,- veiligheids,- en risicovolle taken.
 
 
Werkzaamheden zijn:
  • Plannen en organiseren van de opleidingen voor medewerkers bij verschillende opleidingsinstituten
  • Bieden van administratieve ondersteuning bij interne opleidingsprogramma’s
  • Het in kaart brengen van de huidige bedrijfsprocessen en geven van advies over de verbetermogelijkheden.
  • Het monitoren van certificeringstrajecten

Dit is je afdeling

Bij Strukton Rail zijn we volop in beweging. Zowel nationaal als internationaal werken we aan toonaangevende spoor projecten waar onze professionals het beste vakmanschap laten zien. Maar ook intern zijn we continu in beweging. Zo nemen nieuwe technologieën een steeds prominentere rol in, zetten wij in op een zo groot mogelijke veiligheid voor onze medewerkers en is ontwikkeling een belangrijk thema bij onze mensen. Dit alles bereiken wij door de betrokkenheid van fijne collega’s en door een ontwikkelgericht personeelsbeleid. En dat is waar wij een stagiaire met organisatietalent bij zoeken.
 

Dit verwachten wij van jou

Je doet een bedrijfskundige en/of HRM gerelateerde studie en zoekt een 3de jaars stage waarin je deels ervaring op doet in de dagelijkse gang van zaken en daarnaast ook de kansen voor verbeteringstrajecten in kaart brengt. 
Je bent een doorzetter, nieuwsgierig en communicatief vaardig. De stage heeft een duur van 5 maanden en wat ons betreft kun je direct aan de slag. 
 

Dit mag je van ons verwachten

Onze collega’s hebben een 8,1 gegeven op hun algemene tevredenheid over het werken bij Strukton Rail. En dat is niet voor niets. De betrokkenheid en trots in de organisatie is groot en je krijgt veel ruimte om eigenaarschap te pakken over de inhoud van je takenpakket, maar ook over de inrichting van je werktijden. Veel vrijheid dus, en ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Tenslotte is veiligheid een belangrijk thema dat veel aandacht krijgt en daar voelen onze collega’s zich goed bij.
 
 
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via