Machinist Spoor Groot Mechanisch Gereedschap

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau Nederland MBO 3&4
  • Dienstverband Fulltime
  • Standplaats 's-Hertogenbosch
Lijkt het je fantastisch om met zwaar materieel te werken of heb je hier al (enige) ervaring mee? Wil je de mogelijkheid om te worden opgeleid tot een gereedschapsmachinist? Lees verder want Strukton Rail is op zoek naar Machinisten Materieel.

Dit ga je doen

Wanneer je een Machinist Spoorgebonden Machines bij Strukton Rail bent, kan je als gereedschap dienende spoorvoertuigen besturen en bedien  je het materieel ten behoeve van werkzaamheden aan de railinfrastructuur. Om een idee te krijgen over wat voor materieel we hier spreken, nodigen we je uit het volgende filmpjes te bekijken; Matisa C750, Unimat 4s of Csm 09 32 .

Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Het voorbereiden van de werkzaamheden ten behoeve van de uitvoering op basis van tekeningen, meetstaten en voorschriften.
  • Bedienen en uitvoeren van werkzaamheden met (groot) mechanisch gereedschap op projecten en onderhoudscontracten in binnen en buitenland.
  • Het beoordelen en vaststellen van de kwaliteit van de geleverde productie en behandelen van gesignaleerde afwijkingen in overleg met de uitvoerder.
  • Onder begeleiding uitvoeren van het dagelijks onderhoud aan je machine.
  • Zorgen voor het gereedschap waar de werkzaamheden mee worden uitgevoerd en controleren op geldigheid van keuringen.

Afhankelijk van je kennis, ervaring en niveau, kan je bij ons instromen als Machinist Materieel en jezelf opwerken van Ploegleider tot Uitvoerder!

Dit is je afdeling

De afdeling Capacity  is onderdeel van Strukton Rail Equipment en is verantwoordelijk voor het inzetten van Spoorgebonden Machines, locomotieven en de daarbij behorende bemanningen en transporten. De afdeling Capacity  krijgt aanvragen voor het leveren van personeel en machines vanuit verschillende Europese onderdelen van Strukton Rail en derden. Onze medewerkers zijn dan ook actief in binnen- en buitenland en veelal werkzaam in de avond, nacht of weekenden.  In het totaal werken er ongeveer 100 mensen in het hechte team van Capacity.

Dit verwachten wij van jou

Om Machinist Materieel te kunnen zijn, heb je minimaal een diploma MBO-3 (bijvoorbeeld richting Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, GWW of Civiel) nodig en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Ervaring op een graafmachine of hijskraan is een pre, verder verzorgt het bedrijf een opleiding op maat waarbij multifunctioneel inzetbaar zijn het beoogde doel is.

Wel belangrijk om te weten
De werkzaamheden binnen deze afdeling van Strukton Rail worden veelal in nacht- en weekenddiensten en in verschillende weersgesteldheden uitgevoerd en hebben fysieke een hoge belasting. Veiligheid is bij ons en voor ons enorm belangrijk, dus wanneer diensten uitlopen of de reisafstand te groot is, zorgen wij dat je in een hotel kan overnachten. We draaien er niet omheen, met grote regelmatig van huis zijn is bij onze afdeling de normaalste zaak van de wereld. Standplaats is 's-Hertogenbosch maar onze werkzaamheden spelen zich af  door heel Nederland daarnaast zijn wij ook actief in het buitenland . Woonplaats van de nieuwe machinist is het meest gunstig in centraal Nederland

Dit mag je van ons verwachten

Strukton Rail is in Nederland het grootste rail infra bedrijf. Met onze ruim 1.800 medewerkers verzorgen wij vernieuwings- en onderhoudswerkzaamheden op spoor-, tram- en metrogebied, kabelwerk, bovenleidingwerk en installatietechniek. Alles met het doel de trein te laten rijden. In Nederland hebben we ongeveer 50% van het spoorwegnet in onderhoud: circa 2.800 kilometer spoor, 60 km lightrail, 2.500 kilometer bovenleiding, 2.000 wissels, 700 overwegen en 650 bruggen. Naast onderhoud, vernieuwing en nieuwbouw van het spoor ondersteunen wij vanuit Nederland andere landen met onder meer assetmanagement, monitoring en inspectie, groot spoormaterieel en railvervoersdiensten. 

Strukton Rail is een grote organisatie waarin je veel kunt leren en waarin je jouw ambities vorm kunt geven. Als Machinist Spoorgebonden Machines is het hard werken, maar je krijgt er ook veel voor terug. Je beschikt over 25 vakantiedagen en 23 roostervrije-dagen. En je wordt rijkelijk beloond wanneer je nachten en weekenden werkt. 

Meer weten en solliciteren?

Ben je geïnteresseerd en wil je verder met ons praten over deze vacature? Dan zien we graag je cv en sollicitatiebrief tegemoet. Je kunt reageren via de sollicitatiebutton. Na ontvangst van jouw sollicitatie ontvang je binnen twee weken een reactie. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Jeffrey Smit (Recruiter) via jeffrey.smit@strukton.com of bel nummer 06-15459747. Ben je benieuwd of je mensen kent bij Strukton Rail? Bekijk dan onze pagina's op LinkedInFaceBook of Twitter en volg ons

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via