Planschrijver

Vacature doorsturen
 
 • Opleidingsniveau Nederland HBO
 • Dienstverband Fulltime
 • Standplaats Eindhoven

Ben je mobiliteitsprofessional/verkeerskundige en heb je een aantrekkelijke schrijfstijl? Dan hebben we voor jou een leuke vacature!

Voor de afdeling Geïntegreerde Projecten is Van Rens mobiliteit op zoek naar een Planschrijver.

Dit ga je doen

De planschrijver stelt zelfstandig onderbouwde plannen op voor EMVI-aanbestedingen en realisatie-projecten.

Specifieke taken:

 • Vertalen van wensen in plannen t.b.v. inschrijvingen (EMVI) en plannen t.b.v. de projectfase welke naadloos aansluiten op de wensen en criteria van de opdrachtgever. Daarnaast het opstellen van tekstuele documenten aan de hand van contractstukken, bestekken en / of zelf verzamelde informatie of projectdocumenten en plannen, rekening houdend met de wet- en regelgeving en specifieke BRL-eisen. Hierbij zijn de volgende aandachtspunten van belang: onderscheidend, doordacht en geschreven uit het oogpunt van de klant, tijdigheid en volledigheid.
 • Oplossen en onderbouwen van verkeerskundige vraagstukken.
 • Afstemming van de werkzaamheden met zowel interne afdelingen als klanten/ opdrachtgevers en contractuele stakeholders.
 • Bijhouden van trends en ontwikkelingen in het verkeerskundige werkveld om de kennis en vaardigheden betreffende het vakgebied op peil te houden.

Dit is je afdeling

Je werkt binnen de afdeling Ontwerp en Advies bij Van Rens mobiliteit. Ontwerp en Advies is het ingenieursbureau binnen de organisatie en verzorgt alle engineering, planvorming en (verkeerskundige) onderbouwingen. De sfeer binnen de afdeling is te omschrijven als collegiaal en open.

Dit verwachten wij van jou

Voor deze functie zoeken wij kandidaten die creatief en analytisch zijn en out-of-the-box kunnen en durven denken. Overige functie-eisen:

 • HBO werk- en denkniveau op het gebied van Verkeerskunde / Mobiliteit en/of Civiele techniek
 • Kennis van en ervaring met EMVI
 • Goed ontwikkelde en aantrekkelijke Nederlandse schrijfvaardigheid
 • Contractkennis (RAW / UAV-GC)

Dit mag je van ons verwachten

In deze functie maak je deel uit van een enthousiast, deskundig team. De sfeer bij Van Rens mobiliteit is open en informeel, binnen een werkomgeving waarin iedereen het maximale uit zichzelf en uit het werk voor de klant weet te halen. Daarbij hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief. Van Rens mobiliteit biedt je een prima salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden over de functie Planschrijver bij Van Rens mobiliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar vacatures@vanrensbv.nl.

Dit zijn wij

Bij Van Rens mobiliteit is een vlotte en veilige doorstroming ons doel. Wij verzorgen de complete weginrichting van ontwerp tot realisatie op het gebied van verkeersmaatregelen, wegmarkeringen, geleiderail, bewegwijzering en  infratechnieken (OV en VRI). Daarnaast vervult Van Rens mobiliteit een adviserende rol over verkeerskundige vraagstukken in de tender- en uitvoeringsfase van infrastructurele projecten. Met ruim 100 enthousiaste medewerkers verrichten wij deze werkzaamheden vanuit vier vestigingen verspreid over Nederland.

Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via